6 αποτελεσματικές και εύκολες ασκήσεις για τα ψωμάκια

Ασκήσεις που θα σας απαλλάξουν από τα "ψωμάκια"

6 αποτελεσματικές και εύκολες ασκήσεις για τα ψωμάκια

Ξεφορτώσου τα ψωμάκια με αυτές τις τέλειες ασκήσεις

Οι έξω μηροί ή αλλιώς "ψωμάκια" όπως ξέρουν να τα ονομάζουν πολλές γυναίκες, είναι το προβληματικό σημείο που τις ταλαιπωρεί, ειδικά αν έχουν μερικά παραπάνω κιλά.

Όταν καλοκαιριάζει, τότε οι περισσότερες Μεσογειακές γυναίκες ψάχνουν τρόπους για να τα ξεφορτωθούν, να τα μειώσουν, να τα "μικρύνουν" για να έχουν ένα πιο ομοιόμορφο σώμα.

Τα αγαθα κόποις κτώνται που λέει και ο σοφός λαός και αυτό ισχύει και σε αυτή την περίπτωση. Τα "ψωμάκια" δεν γίνεται να "εξαφανιστούν" από τη μια στιγμή στην άλλη και μάλιστα χωρίς να κάνετε τίποτε εσείς.

Διατροφή για τα... ψωμάκια

Το Α και το Ω στη σωστή διατροφή και στο σωστό βάρος του σώματος είναι η υγιεινή διατροφή. Βγάλτε από το διατροφικό σας πρόγραμμα τα λιπαρά, προσθέστε φρούτα, λαχανικά και άφθονο νερό και θα δείτε σιγά-σιγά το σώμα σας να μεταμορφώνεται.

Ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να πείτε "αντίο" στα "ψωμάκια"

1. Σηκώστε εναλλάξ τα γόνατά σας

askiseis gia psomakia 5

Σταθείτε όρθια με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά. Τώρα φέρτε το ένα γόνατο στο ύψος της κοιλιά σας και ακουμπήστε το κάτω. Επαναλάβετε το ίδιο με το άλλο πόδι. Κάντε αυτή την άσκηση αυτή 20 φορές

2. Κάντε squat και πηδήστε στον αέρα

askiseis gia psomakia 4

Σταθείτε όρθια με ανοιχτά τα πόδια στο ύψος των ώμων. Κάντε βαθύ κάθισμα και έπειτα πηδήξτε στον αέρα. Κάντε 3 σετ των 8 επαναλήψεων.

3. Πλάγιες προβολές

askiseis gia psomakia 3

Μένετε όρθια με τα πόδια ενωμένα και τα χέρια στη μέση. Κάντε ένα μεγάλο βήμα στο πλάι. Χαμηλώνετε μέχρι εκεί που μπορείτε, έχοντας το αριστερό σας πόδι ελαφρώς λυγισμένο. Φροντίστε τα γόνατα και τα πόδια σας να κοιτούν μπροστά ενώ στηρίζετε το βάρος σας στις φτέρνες. Έπειτα, σηκώνεστε και επανέρχεστε στην αρχική σας θέση. Κάντε το ίδιο και για το άλλο πόδι. Κάντε 3 σετ των 8 επαναλήψεων.

4. Κύκλοι ποδιών

askiseis gia psomakia 6

Ξαπλώστε κάτω και τεντώστε το ένα πόδι σας ψηλά, ενώ το άλλο το έχετε τεντωμένο. Κάντε 5 κυκλικές κινήσεις στο πόδι που έχετε σηκωμένο. Έπειτα αλλάξτε πόδι και κάντε το ίδιο και με το άλλο. Κάντε 5 επαναλήψεις και στα δύο πόδια.

5. Καθίσματα με βαράκια

askiseis gia psomakia 1

Πάρτε δυο μικρά βαράκια στα χέρια σας ή δυο μπουκαλάκια με νερό. Σταθείτε όρθια και έπειτα κάντε ένα βαθύ κάθισμα λυγίζοντας το ένα πόδι μπροστά διατηρώντας σταθερό και όρθιο τον κορμό σας. Κάντε για 2 λεπτά αυτή την άσκηση εναλλάσσοντας τα πόδια σας.

6. Plie μπαλαρίνας

askiseis gia psomakia 2

Σταθείτε όρθια με τα πόδια ανοιχτά και τα χέρια τεντωμένα μπροστά. Έπειτα καθίστε λυγίζοντας τα πόδια και διατηρώντας το κορμό σας ίσιο με τα χέρια τεντωμένα. Κάντε μερικά squats για 20 δεύτερα. Ξεκουραστείτε και επαναλάβετε 4 φορές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved