Μαμά και διατροφή: Πιείτε αυτό το ρόφημα και χάστε 5 κιλά σε μία εβδομάδα

Θέλετε να χάσετε κιλά; Εντάξτε αυτό το detox ρόφημα με αγγούρι και τζίντζερ στη διατροφή σας asap.

Μαμά και διατροφή: Πιείτε αυτό το ρόφημα και χάστε 5 κιλά σε μία εβδομάδα

Τους τελευταίους μήνες με τον εγκλεισμό στο σπίτι και την ακόμα πιο έντονη καθιστική ζωή, δεν είναι διόλου δύσκολο να βάλουμε ένα, δύο -ή και περισσότερα- κιλάκια παραπάνω.

Ο καλύτερος τρόπος για να τα χάσουμε είναι φυσικά ο συνδυασμός ισορροπημένης διατροφής και άσκησης. Κατά καιρούς έχουμε μοιραστεί διάφορα προγράμματα γυμναστικής που μπορείτε να κάνετε ακόμα και μέσα στο σπίτι ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Όσον αφορά την ισορροπημένη διατροφή, αυτή περιλαμβάνει μικρά και συχνά γεύματα και τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και "φτωχές" σε θερμίδες και κακά λιπαρά.

Ωστόσο με μερικά tips μπορείτε να επισπεύσετε την απώλεια βάρους, όπως για παράδειγμα εντάσσοντας ένα σούπερ θρεπτικό και detox ρόφημα στο διαιτολόγιό σας. H Vicky είναι αρκετά δημοφιλής στο YouTube για τα υγιεινά σνακ και τις προτάσεις της για γρήγορη απώλεια βάρους. Σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σας το πράσινο ρόφημα που προτείνει στο κανάλι της Versatile Vicky και που σύμφωνα με την expert, πίνοντάς το καθημερινά, μπορείτε να χάσετε πέντε κιλά έως και σε πέντε ημέρες. Η προσεγμένη και υγιεινή διατροφή καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας φυσικά εξυπακούεται.

Τι θα χρειαστείτε:

  • 2 μικρά αγγούρια
  • 1/3 φλιτζάνι φύλλα μαΐντανού ή μέντας
  • 1,5-1 cm τζίντζερ
  • 1 φλιτζάνι νερό

Το αγγούρι είναι πλούσιο σε βιταμίνη Κ, αντιοξειδωτικά και το μεγαλύτερο μέρος του αποτελείται από νερό. Έχει λίγες θερμίδες και είναι το ιδανικό λαχανικό για να εντάξετε στη διατροφή σας εάν κάνετε δίαιτα. Αντίστοιχα το τζίντζερ, θεωρείται πολύ ωφέλιμο για τον οργανισμό, καθώς βελτιώνει τα επίπεδα καλής χοληστερόλης, βοηθά στη χώνεψη του φαγητού και αυξάνει την αίσθηση του κορεσμού.

Δείτε πώς θα φτιάξετε κι εσεις αυτό το σούπερ θρεπτικό και detox ρόφημα, στο βίντεο που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved