Μαμά και διατροφή: Επτά σνακ με αυγό που επιτρέπονται και στη δίαιτα

Εύκολα και νόστιμα σνακ με αυγό, ιδανικά και εάν θελετε να χάσετε βάρος.

Μαμά και διατροφή: Επτά σνακ με αυγό που επιτρέπονται και στη δίαιτα

Το αυγό είναι μία τροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που είναι πολύτιμα για τον οργανισμό. Είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης D η οποία βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου, ενώ ο κρόκος του περιέχει καλά λιπαρά που συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία των κυττάρων, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που εμπλέκονται στην άμυνα του οργανισμού.

Εκτός των παραπάνω όμως, το αυγό αποτελεί μία πολύ καλή τροφή για δίαιτα καθώς περιέχει πρωτεΐνη και παράλληλα έχει μικρή θερμιδική αξία.

Εάν λοιπόν το διάστημα αυτό πασχίζετε κι εσείς να χάσετε τα κιλά της καραντίνας ή απλώς να ακολουθήσετε μία διατροφή για να διατηρήσετε το βάρος που ήδη έχετε, το αυγό είναι σίγουρα μία τροφή που πρέπει να συμπεριλάβετε στο διατροφολόγιό σας.

Ευτυχώς, οι συνταγές με αυγά είναι ουκ ολίγες, όπως και οι τρόποι για να τα μαγειρέψετε. Ομελέτες, αυγά βραστά ή ποσέ, muffins με αυγά είναι μόνο μερικές από τις επιλογές σας.

Ποια όμως σνακ με την πολύτιμη αυτή τροφή έχουν λίγες θερμίδες και παράλληλα θα σας κρατήσουν χορτάτες και θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας;

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε επτά εύκολες, νόστιμες και κυρίως υγιεινές συνταγές με αυγά, μία για κάθε μέρα της εβδομάδας.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved