Χάστε 5 κιλά σε μια εβδομάδα - Τι μπορείτε να τρώτε

Ενδεικτικό πρόγραμμα διατροφής επτά ημερών.

Χάστε 5 κιλά σε μια εβδομάδα - Τι μπορείτε να τρώτε

Η καραντίνα μπορεί να μη βοηθάει την προσπάθειά σας να χάσετε μερικά κιλά, όμως με σωστό πρόγραμμα όλα είναι εφικτά.

Το πιο δύσκολο είναι να καταπολεμήσετε την έντονη επιθυμία για τσιμπολόγημα, είτε πεινάτε είτε όχι. Η πιο αποτελεσματική λύση είναι να μην έχετε στα ντουλάπια σνακ και λιχουδιές με το πρόσχημα απλά να υπάρχουν για τα παιδιά. Φροντίστε να τρώτε φρούτα και να πίνετε άφθονα υγρά, ναι ακόμα και τώρα το χειμώνα.

Για να διαπιστώσετε αν πίνετε αρκετό νερό, δεν έχετε παρά να παρατηρήσετε το χρώμα των ούρων. Θεωρείται κατ’ εξοχήν δείκτης των επιπέδων ενυδάτωσης του οργανισμού. Το σκούρο κίτρινο χρώμα υποδεικνύει χαμηλή πρόσληψη υγρών (μέσω της κατανάλωσης νερού, φρούτων και λαχανικών κ.λπ.) ή σημαντική απώλεια υγρών (π.χ. μέσω της εφίδρωσης). Φυσιολογικά θεωρούνται τα ούρα που είναι σχεδόν διάφανα, χωρίς ίχνη στερεών ουσιών ή αίματος. Σημειώνεται ωστόσο πως αν λαμβάνετε βιταμίνες ή ακολουθείτε μια δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, το χρώμα μπορεί να είναι σκούρο για λόγους που δεν οφείλονται σε αφυδάτωση.

Αν λοιπόν έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να χάσετε βάρος, στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ένα πρόγραμμα διατροφής μιας εβδομάδας με στόχο την απώλεια 5 κιλών.






Να θυμάστε ότι κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και δεν αντιδρά με τον ίδιο τρόπο σε μια δίαιτα ή διατροφή. Πριν ξεκινήσετε λοιπόν μια δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό ή τον γιατρό σας.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved