Επίπεδη κοιλιά: Ποιες τροφές και ροφήματα πρέπει να αποφεύγετε (vid)

Τι δεν πρέπει να τρώτε και να πίνετε αν θέλετε επίπεδη κοιλιά. 

Επίπεδη κοιλιά: Ποιες τροφές και ροφήματα πρέπει να αποφεύγετε (vid)

Για να να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά, εκτός από τη γυμναστική χρειάζεται και σωστή διατροφή. Για την ακρίβεια πρέπει αποφεύγετε ορισμένες τροφές αλλά και ροφήματα που εμποδίζουν τις καύσεις λίπους στην κοιλιακή χώρα.

Το γνωρίζετε ήδη, αλλά δεν βλάπτει να το επαναλάβουμε: αποφύγετε το πρόχειρο φαγητό, τα τηγανητά, τα γλυκά και τα παγωτά.

Εάν πραγματικά θέλετε να απαλλαγείτε από το λίπος της κοιλιάς, πρέπει να σταματήσετε να πίνετε χυμούς και αναψυκτικά ή να τρώτε έτοιμο ποπ κορν και πατατάκια.

Ακόμη και η σόδα επιβραδύνει το μεταβολισμό σας και ωθεί το σώμα σας να αποθηκεύει περισσότερο λίπος. Μιλώντας για ποτά, θα πρέπει επίσης να πείτε όχι στο αλκοόλ. Ορισμένα αλκοολούχα ποτά είναι πλούσια σε θερμίδες, αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που δεν πρέπει να τα προτιμάτε. Η κατανάλωση αλκοόλ αυξάνει σημαντικά την όρεξη με αποτέλεσμα να τρώτε ακόμα κι αν πεινάτε πραγματικά.

Εκτός όμως από το αλκοόλ και τη ζάχαρη, πρέπει επίσης να περιορίσετε και το αλάτι ειδικά εάν έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση. Θυμηθείτε ότι μια κουταλιά της σούπας μαγιονέζα έχει περίπου 100 θερμίδες και αρκετό αλάτι επίσης.

Τι άλλο πρέπει να αποφεύγετε; Τις τσίχλες! Όταν μασάτε, τα ούλα, ο εγκέφαλος και το στομάχι σας λαμβάνουν σήματα που τα προετοιμάζουν για ένα εισερχόμενο γεύμα. Αυτό σημαίνει ότι το μάσημα προκαλεί υπερπαραγωγή οξέος στομάχου, το οποίο σας κάνει να αισθάνεστε πεινασμένοι.

Δείτε τι άλλο πρέπει δεν πρέπει να τρώτε ή να πίνετε αν θέλετε επίπεδη κοιλιά στο βίντεο που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved