Χριστουγεννιάτικα Πάρκα σε όλη την Ελλάδα που μπορείτε να επισκεφθείτε

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και τα παιδιά μπορούν να τα χαρούν στο έπακρο σε θεματικά πάρκα τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες πόλεις!

Χριστουγεννιάτικα Πάρκα σε όλη την Ελλάδα που μπορείτε να επισκεφθείτε

Στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, το Christmas Factory ανοίγει τις πόρτες του & υποδέχεται για 4η χρονιά τα παιδιά!

FACTORY

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, θέατρο σκιών, συναυλίες, μουσικές παραστάσεις & τον Μάγο Σανκάρα αλλά και να επισκεφτούν το χριστουγεννιάτικο fun park και τη χριστουγεννιάτικη αγορά! Επίσης, τα διαδραστικά εργαστήρια στο σπίτι του Άι Βασίλη και στο Εργοστάσιο Παιχνιδιών, το σινεμά που παίζει χριστουγεννιάτικες ταινίες&τα φουσκωτά τους περιμένουν εντελώς δωρεάν!

Το φωταγωγημένο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος επίσης γιορτάζει τα Χριστούγεννα και καλεί τα παιδιά!

NIARXOS

Θα απολαύσουν αναγνώσεις παραμυθιών, προβολές χριστουγεννιάτικων ταινιών, παραστάσεις stand up comedy, one man circus show, εργαστήρια χειροτεχνίας, αθλητικές δραστηριότητες και συναυλίες. Επίσης, καθώς το ΚΠΙΣΝ φημίζεται για τις πρωτότυπες δράσεις του, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον πολυαγαπημένο Ευγένιο Τριβιζά να προσγειώνεται με τον ιπτάμενο ιππόκαμπο του, να συμμετάσχουν σε ένα διαδραστικό μουσικό πρόγραμμα με δεινοσαύρους και να φτιάξουν ιαπωνικά φαναράκια ευχών!

Για ακόμη μια χρονιά «Santa Claus Kingdom» στο MEC

fghfghfgh

Ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο κλειστό θεματικό πάρκο 13.000 τ.μ. γεμάτο μαγεία, περιπέτεια και παιχνίδια για τα παιδιά και για όσους νιώθουν παιδιά στο βάθος στην καρδιάς τους... Φέτος τα Χριστούγεννα το χιονισμένο "Santa Claus Kingdom", επιφυλάσσει μοναδικές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες!

Στη Μαρίνα Φλοίσβου κάτι μαγικό συμβαίνει αυτά τα Χριστούγεννα!

FLOISVOS

Η Μαρίνα Φλοίσβου μεταμορφώνεται σε ένα μαγικό υποθαλάσσιο σταθμό τρένου απ'όπου ξεκινάει τα ταξίδια του το "Φλοίσβος Εξπρές", το Μαγικό Υποθαλάσσιο Τρένο. Ταξίδια που οδηγούν τα παιδιά σε κατασκευές, ζαχαροπλαστική, αφηγήσεις παραμυθιών, θέατρο σκιών, παραστάσεις, μουσικά εργαστήρια και face painting! Ακόμα να ανέβετε;

Αρκετά μακρυά από την Αθήνα, στη Δράμα, η Ονειρούπολη υποδέχεται μικρούς και μεγάλους και είναι όσο μαγική και εντυπωσιακή ακούγεται!

DRAMA

Ως τις 8/1 στον Δημοτικό Κήπο και στην Πλατεία Ελευθερίας τα παιδιά μπορούν με ελεύθερη είσοδο να επισκεφθούν το Ταχυδρομείο της Ονειρούπολης, το Σινεμά ταινιών μικρού μήκους, το Σπιτάκι και το Εργαστήρι του Άι Βασίλη, το Σπιτάκι των Διαδραστικών Παραμυθιών, τα ατελιέ των ξωτικών με το face painting, τα Σταθμαρχεία, το Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής, τον Φούρνο, το Πλανητάριο και άλλα πολλά! Δεν υπάρχει καλύτερη αφορμή για εκδρομή στην όμορφη Δράμα!

Για το τέλος άφησα τα Τρίκαλα με τον φημισμένο Μύλο των Ξωτικών!

mulos kswtikwn 3

Ως τις 7/1 τα παιδιά θα μπορούν να επισκεφθούν το fun park, το παγοδρόμιο, το πειρατικό express, τη χριστουγεννιάτικη αγορά, τη γλυκειά αγορά και το Στέκι των Πειρατών! Επίσης μπορούν να πάνε - εντελώς δωρεάν- στον Αλευρόμυλο και στο Ταχυδρομείο των Ξωτικών, στο Εργαστήρι μαθητευόμενου πειρατή, στο Μουσείο μανιταριών, στο Καράβι των πειρατών, στην Αιώνια Πηγή Σοκολάτας και σε πολλά πολλά άλλα! Νομίζω πως δεν υπάρχει πιο κατάλληλο μέρος για να νιώσουν μικροί και μεγάλοι ότι ζουν...σε παραμύθι και βέβαια είναι μια καλή ευκαιρία να επισκεφτείτε τα πανέμορφα Τρίκαλα!

Σας εύχομαι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα! Να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια σας και αυτούς που αγαπάτε!

Φοίβη Λέκκα
Μπορείτε επίσης να με αναζητήσετε στο blog μου «Something like happiness» όπου γράφω για κοινωνικά θέματα και θέματα ανθρωπίνων σχέσεων με αφορμή θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές ταινίες και παιδικά βιβλία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved