Γύρη: Τα εκπληκτικά οφέλη στη γονιμότητα

Γύρη και γονιμότητα: Όσο πιο υγιή είναι τα ωάρια που απελευθερώνει μια γυναίκα τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να μείνει έγκυος.

Γύρη: Τα εκπληκτικά οφέλη στη γονιμότητα

Αρκετά είναι τα ζευγάρια που δυσκολεύονται να γίνουν γονείς. Αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας καθυστερώντας έτσι τα σχέδιά τους να αποκτήσουν το παιδί που τόσο πολύ θέλουν.

Αν και μπορεί να μην το γνωρίζετε, η γύρη μπορεί να ενισχύσει τη γονιμότητα ενός ζευγαριού. Πώς; Μάθετε τα πάντα για τη γύρη και πώς μπορεί να ενισχύσει την γονιμότητα μέσα από το άρθρο που δημοσίευσε το momjunction.com.

Τι είναι η γύρη;

Η γύρη είναι μια φυσική και εξαιρετικά θρεπτική τροφή με πολλά οφέλη για την υγεία. Αξίζει να γνωρίζετε ότι έχει αντιγηραντική δράση, αντιμικροβιακή και αντιοξειδωτικη δράση καθώς βοηθάει στην απομάκρυνση των ελεύθερων ριζών του ανθρώπινου οργανισμού.

Οφέλη της γύρης και γονιμότητα

Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά

Η γύρη είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Το 40% της γύρης περιέχει πρωτεΐνες που το σώμα μπορεί να χρησιμοποιεί χωρίς να το μεταβολίζει. Επίσης, η γύρη περιέχει ασβέστιο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγνήσιο, κάλιο, χαλκό και μαγγάνιο, συστατικά που αυξάνουν σημαντικά τη γονιμότητά σας.

Αυξάνει τα επίπεδα των οιστρογόνων

Τα οιστρογόνα παίζουν σημαντικό ρόλο στην διέγερση της λειτουργίας των ωοθηκών. Όσο πιο υγιή είναι τα ωάρια που απελευθερώνει μια γυναίκα τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να μείνει έγκυος.

Βελτιώνει τη λίμπιντο

Η γύρη ενισχύει τη λίμπιντο σας και αυξάνει τα ενεργειακά σας επίπεδα, τα οποία σας βοηθούν να συλλάβετε. Επίσης περιέχει όλα τα απαραίτητα λιπαρά οξέα, υδατάνθρακες, γλυκόζη, αντιοξειδωτικά, φρουκτόζη, βιταμίνες, ένζυμα και μέταλλα που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Ενισχύει την ανδρικη γονιμότητα

Η γύρη αυξάνει επίσης τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και την ποιότητα του σπέρματος, προάγοντας έτσι σημαντικά την ανδρική γονιμότητα. Ο αυξημένος αριθμός σπερματοζωαρίων και το υγιές σπέρμα αυξάνει τις πιθανότητες σύλληψης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved