«Δεν είναι δίκαιο» - Τα κλάματα μιας γυναίκας με υπογονιμότητα

Ένα συγκινητικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

«Δεν είναι δίκαιο» - Τα κλάματα μιας γυναίκας με υπογονιμότητα

Ζευγάρι παλεύει σιωπηλά με την υπογονιμότητα

Πολλά είναι τα ζευγάρια που παλεύουν με την υπογονονιμότητα και κλαίνε σιωπηλά όταν κλείνουν την πόρτα του σπιτιού τους.

Υποφέρουν, κλαίνε, διαμαρτύρονται και νιώθουν αδικία.

Μια γυναίκα αποφάσισε να μοιραστεί ένα συγκινητικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok. Μια ιδιωτική στιγμή, που θα μπορούσε να κρατήσει κρυφή όμως θέλησε να δημοσιεύσει ώστε να δουν όλοι πώς είναι να μην μπορείς να κάνεις ένα παιδί που τόσο λαχταράς.

Στο στιγμιότυπο που θα δείτε παρακάτω, εκείνη και ο σύζυγός της μιλούν για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, έτσι όπως δεν έχουν μιλήσει ποτέ ανοιχτά στους φίλους τους και έτσι όπως δεν τους έχει δει κανείς από την οικογένειά τους.

Η Milan Sanchez Cook καταχειροκροτείται καθημερινά από το διαδίκτυο αφού έδειξε μια στιγμή από τον αγώνα της για με την υπογονιμότητα, δείχνοντας πόσο σπαραχτικό, ψυχικά κουραστικό και απελπιστικό μπορεί να είναι μερικές φορές το ταξίδι προς τη μητρότητα.

«Απλά θέλω να είμαι λυπημένη. Δεν θέλω οι άλλοι να με δουν λυπημένη. Δεν το λέω στους άλλους επειδή οι άλλοι δεν θα καταλάβουν», ακούγεται να λέει στον σύζυγό της κλαίγοντας και καθώς ξαπλώνει επάνω στην αγκαλιά του, ζητώντας κατανόηση και παρηγοριά.

«Κανείς δεν καταλαβαίνει. Κανείς δεν γνωρίζει εκτός από εσένα!»

Η Cook κάνει μια παύση και κλαίει γοερά καθώς ο άνδρας της τυλίγει τα χέρια του γύρω της.

«Προσπαθώ πραγματικά πολύ σκληρά για να παραμείνω αισιόδοξη, αλλά κάθε φορά, πιστεύω ότι δεν προορίστηκα ποτέ για να γίνω μητέρα. Δεν θα συμβεί ποτέ, όχι για εμάς! Δεν είναι δίκαιο», συνεχίζει να λέει κλαίγοντας.

Η νεαρή γυναίκα συνέχισε σχολιάζοντας κάτω από την ανάρτησή της ότι το ταξίδι της υπογονιμότητας είναι γεμάτο με εξουθένωση και εξάντληση, ειδικά βλέποντας τους άλλους γύρω της να δημιουργούν τις δικές τους οικογένειες. Ωστόσο, θέλει να είναι ευγνώμων.

«Έφτιαξα αυτό το βίντεο και αμέσως το έκρυψα, λέγοντας στον εαυτό μου "Είναι πολύ στενάχωρο...", "Κανείς δεν θέλει να το δει αυτό", "Είναι τόσο πραγματικό!". Αλλά ίσως αυτοί είναι και οι λόγοι που πρέπει να το δημοσιεύσω».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved