«Θα είσαι για πάντα το αγαπημένο μου “και αν…”»

  • Η χρόνια μάχη μίας γυναίκας με την υπογονιμότητα
  • Οι αναρτήσεις της στο Instagram δίνουν δύναμη σε άλλες γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν παιδιά.
«Θα είσαι για πάντα το αγαπημένο μου “και αν…”»
Instagram @makingbabyboggs

Η Amber και ο σύζυγός της προσπαθούν να αποκτήσουν ένα παιδί τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Και οι δύο είναι απόλυτα υγιείς και κανένας από τους γιατρούς που έχουν επισκεφτεί, δεν έχει βρει τα πιθανά αίτια της υπογονιμότητάς τους. Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Amber περιγράφει όλο αυτό το ταξίδι, προσπαθώντας να δώσει κουράγιο και σε άλλες γυναίκες που βρίσκονται σε παρόμοια θέση.

Μέχρι στιγμής, έχει πάρει ορμόνες, έχει κάνει δύο φορές ενδομήτρια σπερματέγχυση και τον περασμένο μήνα έκανε την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης. Σε αυτό το διάστημα, η Amber έχει συλλάβει τρεις φορές, και στις τρεις περιπτώσεις όμως η κύηση διακόπηκε σε μόλις λίγες εβδομάδες. Το ζευγάρι όμως δεν τα παρατάει.

Η Amber μοιράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για όσα βιώνει. Τις προσπάθειες, την απογοήτευση, την απώλεια. Μέσα από τις αναρτήσεις της μνημονεύει συχνά τα μωρά που έχασε, τις καλές και τις δύσκολες στιγμές, για ένα και μόνο λόγο. Όλα αυτά που έχει περάσει την έχουν κάνει πιο δυνατή, δεν χάνει την ελπίδα της και αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει.

«Έχει περάσει ένα χρόνος. Ένας χρόνος από τότε που έμαθα ότι υπήρχες. Ένας χρόνος από την ημέρα που έπεσα στο πάτωμα κλαίγοντας από χαρά και ευχαριστούσα το Θεό που οι προσευχές μας εισακούστηκαν. Χρειάστηκε ενάμισης χρόνος μέχρι να δω επιτέλους αυτές τις δύο, πανέμορφες γραμμούλες. Θυμάμαι να κάνω τόσα πολλά τεστ μόλις το πρώτο βγήκε θετικό, γιατί δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Τώρα, ένα χρόνο αργότερα, είμαι εδώ, χωρίς εσένα. Κι χωρίς το μωρό μου του ουράνιου τόξου.

Το ταξίδι όμως ΔΕΝ έχει τελειώσει. Απλώς δεν έχει συμβεί ακόμα. Ο Θεός είναι μαζί μας την κάθε μέρα. Είμαστε υγιείς. Είμαστε νέοι. Και ξέρουμε ότι όταν έρθει η ώρα, θα δώσουμε τόση πολλή αγάπη στο μωρό μας» γράφει σε μία από τις αναρτήσεις της.

ypogonimothta anartiseis 1

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @makingbabyboggs

Ένα χρόνο αργότερα, έκανε μία ακόμα ανάρτηση για το μωρό που είχα χάσει τότε:

«Έχουν περάσει δύο χρόνια. Μωρό μου, θα είσαι για πάντα το αγαπημένο μου “και αν…”. Και αν ήσουν αγόρι; Και εάν ήσουν κορίτσι; Έτσι και αλλιώς είχαμε αποφασίσει να μην το μάθουμε μέχρι να γεννηθείς. Και εάν είχες τα πυκνά, σγουρά μαλλιά του μπαμπά σου; Ή τα χείλη της μαμάς σου και τα καστανά της μάτια; Θα σου άρεσαν άραγε τα αθλήματα ή ο χορός;» γράφει μεταξύ άλλων.

ypogonimothta anartiseis 5

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @makingbabyboggs

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Amber στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved