Μετά από 7 χρόνια προσπαθειών και υπογονιμότητας έγινε μητέρα (εικόνες)

Συγκινητικές είναι οι εικόνες που δημοσίευσε η Carissa Barzee πριν μερικές ημέρες αφού κατάφερε να γίνει μαμά μετά από χρόνια προσπαθειών.

Μετά από 7 χρόνια προσπαθειών και υπογονιμότητας έγινε μητέρα (εικόνες)

Στις 21 Αυγούστου, η Carissa κατάφερε να γίνει μαμά φέρνοντας στον κόσμο το δικό της rainbow μωράκι. Μωράκι που έφερε το ουράνιο τόξο στη ζωή της κυριολεκτικά και μεταφορικά, αφού μετά από 7 δύσκολα χρόνια υπογονιμότητας, εξετάσεων, ενέσεων, αποβολών και εξωσωματικών, κατάφερε να γίνει μαμά.

"Ποτέ δεν πίστευα ότι αυτή η ημέρα θα ερχόταν!", έγραψε κάτω από την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της, συνεχίζοντας: "Η καρδιά μου τον περίμενε πολλά χρόνια. Υπήρξαν στιγμές που ήθελα να παρατήσω τις προσπάθειες αλλά είμαι ευγνώμων που δεν το έκανα τελικά. Δεν ξέρω γιατί μου πήρε τόσο πολύ για να φτάσω εδώ αλλά ξέρω ότι άξιζε η προσμονή!"


https://www.instagram.com/p/CS5skXYsG0X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λίγες μέρες αργότερα η χαρούμενη μαμά δημοσίευσε φωτογραφίες από τη στιγμή του τοκετού. Οι εικόνες που θα δείτε παρακάτω δείχνουν την προσμονή, την ευλογία και τη χαρά που ένιωθε τη στιγμή που έφερνε στον κόσμο τον γιο της. Το πρώτο της παιδί.

"Deacon. Μικρό μου θαύμα! Μόνο ο Θεός ξέρει πόσο ανάγκη σε είχε η καρδιά μου. Ποτέ δεν πίστευα ότι αυτή η μέρα θα ερχόταν, 7 χρόνια μετά την υπογονιμότητα και των αποβολών. Έχουμε έναν γιο! Είναι δικός μας. Είναι το όνειρό μας!".

Δείτε τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved