Σε αγάπησα από την πρώτη κιόλας ένεση (εικόνες + βίντεο)

Ένα συγκινητικό βίντεο δημοσίευσε η Sarah Angius, γνωστή Influencer στο Instagram δείχνοντας πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για μερικές γυναίκες το ταξίδι προς την μητρότητα.

Σε αγάπησα από την πρώτη κιόλας ένεση (εικόνες + βίντεο)

Εκείνη και ο σύζυγός της, προσπαθούσαν από το 2014 να κάνουν παιδί και οι εξωσωματικές γίνονταν η μία μετά την άλλη. Το ίδιο και οι ενέσεις που αναγκαζόταν να κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη για να τα καταφέρει.

Τώρα, 7 χρόνια μετά, η ίδια νιώθει ευγνώμων που δεν τα παράτησε ούτε μια φορά, που δεν σταμάτησε αυτές τις ενέσεις, γιατί πια κρατά στην αγκαλιά της το μικρό της θαυματάκι. Τον μικρό της Massimo.

Το μικρό βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύεται από το εξής σχόλιο: "Σε αγάπησα από την πρώτη στιγμή που έκανα εκείνη την ένεση. Σε αγαπούσα για 7 χρόνια, πολύ πριν συναντηθούμε. Και να 'σαι τώρα. Εδώ. Σε αγαπώ Massimo."


https://www.instagram.com/p/COpWYWejzZ0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

O Massimo γεννήθηκε την 1η Ιουνίου 2020 και έχει ήδη γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.


https://www.instagram.com/p/CPlogOXLG8W/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η διάσημη μαμά του αναρτά καθημερινά φωτογραφίες ή βίντεο από τη ζωή της μαζί τους και νιώθει πραγματικά ευλογημένη που κατάφερε να γίνει μητέρα μετά από 7 χρόνια προσπαθειών, δυσκολιών και πολλών προσευχών.


https://www.instagram.com/p/CL6ZRFoDB8y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μήνυμά της με κάθε ευκαιρία; Να μην τα παρατούν οι γυναίκες που ζουν κάτι αντίστοιχο, να προσπαθούν, να ελπίζουν, να μην εγκαταλείπουν και να προσεύχονται.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικές φωτογραφίες του μικρούλη από τη γέννησή του μέχρι και σήμερα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved