Το ταξίδι για την απόκτηση παιδιού και όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για να μείνεις έγκυος

Οι περισσότερες γυναίκες, από τη στιγμή που αποφασίζουν να γίνουν μητέρες και να αποκτήσουν παιδιά, ονειρεύονται τη στιγμή που θα αρχίσει να φουσκώνει η κοιλίτσα τους και τη στιγμή που θα νιώσουν το μωράκι τους να κουνιέται μέσα τους.

Το ταξίδι για την απόκτηση παιδιού και όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για να μείνεις έγκυος

Η αλήθεια είναι πως αυτό το ταξίδι με το τόσο ευτυχισμένο τέλος ξεκινά από τη στιγμή προσπάθειας σύλληψης – κι αυτή μπορεί να αποδειχθεί μια πολύ δύσκολη αρχή.

Αν είσαι μία από αυτές τις γυναίκες που προσπαθεί να μείνει έγκυος αλλά αυτό δεν συμβαίνει τόσο εύκολα ή απλά όσο ίσως το φανταζόσουν, αρχικά πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν είσαι η μόνη. Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, τα ζευγάρια στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν ζήτημα γονιμότητας υπολογίζονται σε 250 - 300.000, ενώ παγκοσμίως, τα υπογόνιμα ζευγάρια είναι 1 στα 3. Αυτό δεν οφείλεται απαραίτητα σε κάποιο «πρόβλημα» ή δυσλειτουργία του οργανισμού, καθώς οι άνθρωποι εκ φύσεως δεν είναι πολύ γόνιμοι, ενώ η ανθρώπινη γονιμότητα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες: Από την διατροφή, από την σεξουαλική συμπεριφορά, από την συγγένεια εξ αίματος, από τον τοπικό πολιτισμό, από το ένστικτο, από την ενδοκρινολογία, από τις οικονομικές συνθήκες, από τον τρόπο ζωής και από τα συναισθήματα.

Ο «συνηθισμένος» δρόμος

Για κάθε ζευγάρι ο χρόνος που προσπαθεί να αποκτήσει παιδιά χωρίς αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικός, πριν αποφασίσει πως χρειάζεται μια προσέγγιση. Τις περισσότερες φορές περνούν αρκετοί μήνες ή και χρόνια εν μέσω δισταγμών και απογοητεύσεων, καθώς και τα δύο μέλη του ζευγαριού πιστεύουν πως αν αποτύχει η σύλληψη με φυσικό τρόπο, τότε πρέπει να απευθυνθούν στον γιατρό τους και, κατά κανόνα, να ξεκινήσουν μία σειρά κοστοβόρων εξετάσεων, που τις περισσότερες φορές, προκαλούν περισσότερο άγχος στο ήδη πιεσμένο ζευγάρι.

gonimotita sarantis 2

Το στρες αυξάνεται και από το γεγονός πως το ζευγάρι ενημερώνεται, συνήθως, πως μετά τη διαδικασία αυτή, υπάρχουν δύο επιλογές για την απόκτηση παιδιού: Η θεραπεία μέσω IUI και η τεχνητή γονιμοποίηση, που είναι ψυχοσωματικά επίπονες και κοστοβόρες τις περισσότερες φορές.

Μια πρωτοποριακή, απλή λύση

Αυτό που πιθανώς να μην γνωρίζουν πολλοί είναι πως υπάρχει και μία ακόμα επιλογή, πολύ πιο απλή στην εφαρμογή της: Το Κύπελλο Σύλληψης Ferti·Lily μπορεί να βοηθήσει τα ζευγάρια να αποκτήσουν παιδί με εύκολο τρόπο, από την άνεση του σπιτιού τους και χωρίς ιατρική επίβλεψη ή παρακολούθηση. Πρόκειται για ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν από 100% μαλακή, ελαστική, ιατρική σιλικόνη που βοηθάει στο να αυξηθούν οι πιθανότητες σύλληψης, καθώς χρησιμοποιείται για να ωθεί το σπέρμα πιο κοντά στον τράχηλο. Με τον τρόπο αυτό, αυξάνεται ο αριθμός των σπερματοζωαρίων που εισέρχονται στην τραχηλική βλέννη, όπου επιβιώνουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες σύλληψης.






Το Κύπελλο Σύλληψης Ferti·Lily είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία ή online (e-pharmacies). Όλη η διαδικασία γίνεται χωρίς να στερεί από τα ζευγάρια την απόλαυση της σεξουαλικής επαφής, καθώς, αφού ο σύντροφός ολοκληρώσει, αναποδογυρίζουν το κύπελλο και το τοποθετούν στον κόλπο. Στη θέση αυτή πρέπει να μείνει για 20 λεπτά με 1 ώρα και στη συνέχεια αφαιρείται. Χάρη στον σχεδιασμό του, μπορεί να διατηρεί το σπέρμα στη θέση του ακόμη και κατά την ούρηση, το ντους ή το περπάτημα. Πριν την πρώτη χρήση και μετά από κάθε φορά που χρησιμοποιείται, είναι καλό να ξεπλένεται σχολαστικά, ενώ για ακόμα καλύτερη υγιεινή, μπορεί να αποστειρωθεί σε βραστό νερό για 5-10 λεπτά. Εφόσον ακολουθούνται οι εσώκλειστες στη συσκευασία οδηγίες χρήσης, το κύπελλο μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί έως και για 6 μήνες, αν τηρηθούν οι 3 χρήσεις ανά κύκλο.

gonimotita sarantis 3

Αυξάνει τις πιθανότητες σύλληψης κατά 1,5 φορά περισσότερο

Τα δεδομένα που προκύπτουν από η χρήση του Κυπέλλου Σύλληψης επιβεβαιώνουν πόσο μπορεί να βοηθήσει τα ζευγάρια που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδιά. Σε κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε για το προϊόν σε 85 γυναίκες που αντιμετώπιζαν πρόβλημα σύλληψης, το 23% κατάφερε να μείνει έγκυος, ενώ αποδείχθηκε ότι αυξάνει τις πιθανότητες σύλληψης κατά 1,5 φορά περισσότερο. Επιπλέον, 9 στις 10 γυναίκες που το χρησιμοποίησαν για τρεις κύκλους δεν ανέφεραν δυσφορία και το 100% των χρηστών που συνέλαβαν, θα συνιστούσε το Κύπελλο Σύλληψης Ferti·Lily. Το 86% των χρηστών που μετείχαν σε άλλη έρευνα καταναλωτών, βρήκαν το κύπελλο εύκολο στη χρήση.

gonimotita sarantis 4

Το Κύπελλο Σύλληψης Ferti·Lily μοιάζει με κύπελλο εμμήνου ρύσεως, αλλά είναι μικρότερο και μαλακότερο, επομένως και πιο εύχρηστο στην εισαγωγή του στον κόλπο. Με βάση τα αποτελέσματα των μελετών, μπορεί να γίνει η πρώτη λύση για ζευγάρια που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί, καθώς με τη χρήση του παράγοντες όπως το άγχος ή άλλες συναισθηματικές προκλήσεις, μπορούν να μειωθούν στο ελάχιστο.

Πριν τον γιατρό μας, πριν τις ιατρικές εξετάσεις που θα μας συστήσει, πριν από κάποια μέθοδο θεραπείας IUI ή τεχνητής γονιμοποίησης, το Κύπελλο Σύλληψης Ferti·Lily μπορεί να δράσει και να μας βοηθήσει, διευκολύνοντας τη διαδικασία της γονιμοποίησης. Γιατί στο ταξίδι της απόκτησης ενός παιδιού, του παιδιού μας, θέλουμε μαζί μας μόνο όσα μπορούν πραγματικά να μας βοηθήσουν!


© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved