Φτιάξτο μόνη σου: Ιδέες διακόσμησης για το τραπέζι των ευχών!

Οργανώνετε την βάπτιση του μικρού σας παιδιού; Δώστε έμφαση στο τραπέζι με τις μπομπονιέρες και το βιβλίο ευχών που θα στολίσετε έξω από την εκκλησία με υλικά που όλοι έχουμε σπίτι μας!

Φτιάξτο μόνη σου: Ιδέες διακόσμησης για το τραπέζι των ευχών!

Μιλήστε με την μαμά, την πεθερά, την αδερφή σας ή την νονά του παιδιού, τους ανθρώπους δηλαδή που είναι πολύ κοντά σας και ζητήστε τους να σας δανείσουν ο,τι υλικό θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμο!

Γυάλες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη, ψάθινα καλαθάκια, διάφορα μεταλλικά ή κεραμικά κουβαδάκια, φανάρια, κεριά, γλαστρούλες με βασιλικό ή κάποιο λουλούδι στα χρώματα που έχετε διαλέξει για την βάπτιση.

fm3

Το τραπέζι μπορεί να είναι από ένα πλαστικό απλό που θα ντύσετε με ένα μακρύ τραπεζομάντηλο, ή ένα όμορφο ξύλινο που πιθανά να έχετε στην αυλή ή στο μπαλκόνι σας. Ακόμα και ένα παλιό της γιαγιάς μπορεί να αξιοποιηθεί εάν θέλετε να δώσετε πιο... vintage ύφος.

fm1

Στολίστε με γάζες ή τούλια τα καλάθια για τι μπομπονιέρες σας φτιάχνοντας όμορφους φιόγκους ή μοντέρνους κόμπους και γεμίστε τις γυάλες με λιχουδιές για τους μικρούς μας φίλους. Ζαχαρωτά, καραμέλες, γλειφιτζούρια είναι μερικές επιλογές που θα τους ξετρελάνουν!

Δεξιά και αριστερά βάλτε τις μπομπονιέρες και ειδικά αν έχετε διαλέξει κρεμαστές μπομπονιέρες ιδανικό για την παρουσίαση τους είναι ένα τις τοποθετήσετε σε μεταλλικό ή ξύλινο δεντράκι! Προς τα πίσω βάλτε τις γυάλες και στο κέντρο θα δεσπόζει το όμορφο βιβλίο ευχών με εξώφυλλο το θέμα που έχετε διαλέξει για την βάπτιση!

fm5

Μην ξεχάστε να έχετε μαζί σας στυλό και μαρκαδοράκια σε διάφορα χρώματα για να αφήσουν μια ευχούλα όλοι οι αγαπημένοι σας.
Τώρα που είναι καλοκαίρι μια δροσερή επιλογή και πολύ πρωτότυπη είναι η ιδέα να προσφέρετε στους καλεσμένους σας σπιτική λεμονάδα! Θα χρειαστείτε γυάλες, πλαστικά ποτηράκια και πολλά πολλά παγάκια!

fm4

Extra tips:
Εκτός από τις λιχουδιές φροντίστε να έχετε σαπουνόφουσκες με τυπωμένο το όνομα του νεοφώτιστου σαν δωράκι για τους μικρούς μας φίλους ή ακόμα και σαν παιδική μπομπονιέρα. Όταν τα παιδάκια αρχίσουν να κάνουν φούσκες θα έχετε ένα καταπληκτικό εφέ για τις φωτογραφίες σας!
Με το καλό!
Γερά και ευλογημένα να είναι όλα τα παιδάκια!

Αυτές και πολλές άλλες ιδέες δημιουργώ στο μικρό μου εργαστήρι il sorriso

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved