Φτιάξτε μόνη σας στολή Lalaloopsy για τη μικρή σας κουκλίτσα (εικόνες)

Αγαπημένη κούκλα των κοριτσιών... και η δικιά μου αγαπημένη! Και επειδή δεν έχω κορίτσια, τα αγόρια μου, μου έκαναν δώρο μία στα γενέθλιά μου. Και αφού δεν έχω κόρη αποφάσισα φέτος να ντυθώ εγώ lalaloopsy!

Φτιάξτε μόνη σας στολή Lalaloopsy για τη μικρή σας κουκλίτσα (εικόνες)

Χρειάστηκα μια λευκή κοντομάνικη μπλούζα, μια έγχρωμη φωτοτυπία με το πρόσωπο της αγαπημένης μου από τις lalaloopsy, δύο μαύρα κουμπιά, γυαλιστερά pom pom ή μαλλί πλεξίματος για τα μαλλάκια της, χρωματιστές κορδέλες, ένα ψαλίδι και μια ταινία διπλής όψεως.

lalaloopsy1

Κόψτε τα μανίκια και τη λαιμόκοψη από την μπλούζα έτσι ώστε να την κάνετε να μοιάζει με φανελάκι (αν έχετε ήδη φανελάκι ακόμη καλύτερα).

Δέστε κορδέλες στους ώμους της φανέλας και φτιάξτε φιόγκους.

lalaloopsy3

Κολλήστε στο στήθος το πρόσωπο της lalaloopsy (ή όποιας άλλης ηρωίδας θέλετε) με ταινία διπλής όψεως. Η συγκεκριμένη ταινία μας βοηθάει να ξεκολλάμε οτιδήποτε κολλήσουμε πάνω στην μπλούζα έτσι ώστε να μπορούμε να την πλύνουμε (διαφορετικά η στολή μας θα γίνει μιας χρήσης).

Φυσικά υπάρχει και η λύση του να τυπώσουμε την αγαπημένη μας εικόνα αλλά αφενός κοστίζει γύρω στα 10 ευρώ, αφετέρου στερούμαστε τη χαρά της δημιουργίας και τον ποιοτικό χρόνο που θα περάσουμε με τα παιδιά μας.

lalaloopsy2

Κολλήστε πάνω στα μάτια τα κουμπιά και για μαλλιά τα γυαλιστερά pom pom (θα τα βρείτε σε μαγαζιά με αποκριάτικα είδη μόνο με 0.50 λεπτά) ή το μαλλί πλεξίματος ακόμη και γκοφρέ χαρτί κομμένο σε λωρίδες. Και μην ξεχνάτε, τα κολλάτε όλα με ταινία διπλής όψεως.

Συνδυάστε την μπλουζίτσα με μια τουτου φουστίτσα (τα περισσότερα κοριτσάκια έχουν μία στην ντουλάπα τους) ή μια οποιαδήποτε χρωματιστή μίνι φουστα.

lalaloopsy4

Μια γαλάζια ή φούξια περούκα με δυο φιόγκους θα συμπληρώσει το lalaloopsy look!

Εναλλακτικά μπορείτε να φτιάξετε στολή cup cake κολλώντας στην μπλούζα χάρτινα γλυκάκια που χρησιμοποιούμε για στολισμό στα πάρτι.

Καλή επιτυχία!

Φιλίππα Κατσαρού
Αρχιτέκτων-Διακοσμήτρια
email: filippart_@hotmail.com
6978-239273

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved