Φτιάξτε ένα όμορφο ξύλινο φωτιστικό για το παιδικό δωμάτιο!

Φτιάξτε μόνες σας ένα υπέροχο φωτιστικό για το δωμάτιο του παιδιού σας που θα στολίσει τον τοίχο ή το κομοδίνο του και παράλληλα θα του χαρίζει όμορφα όνειρα αφού ο απαλός φωτισμός του θα το συνοδεύει διακριτικά στον γλυκό ύπνο του.

Φτιάξτε ένα όμορφο ξύλινο φωτιστικό για το παιδικό δωμάτιο!

Διαλέξτε ένα θέμα από το αγαπημένο του παραμύθι και προμηθευτείτε από καταστήματα με ήδη συσκευασίας ξύλινες φιγούρες (υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία με κόστος από 0.50 έως 1 ευρώ ανά τεμάχιο).

Διακοσμητική πάχνη , χρώματα λαδοπαστέλ και ότι άλλο υλικό ταιριάζει με το παραμύθι σας .
Ζητείστε από έναν ξυλουργό να σας φτιάξει ένα πλαίσιο από σουηδικό ξύλο με πλάτη mdf διαστάσεων 15 cm πλάτος x 25 cm ύψος x 10 cm βάθος (το κόστος δεν ξεπερνάει τα 7 ευρώ).Θυμηθείτε να του ζητήσετε να σας κάνει μια τρύπα στο σημείο που εσείς θέλετε (ανάλογα με το αν θέλετε το φωτιστικό σας οριζόντιο ή κάθετο) για να περάσει το καλώδιο.

totalllllllll

Βάψτε το εσωτερικό του φωτιστικού με το χρώμα της επιλογής σας (εμένα μου αρέσουν τα λαδοπαστέλ χρώματα γιατί όταν περαστούν με βερνίκι βγάζουν ένα απίθανο αποτέλεσμα) και όταν στεγνώσει περνάτε ένα καλώδιο κι ένα ντουί που θα έχετε προμηθευτεί από ένα κατάστημα με ηλεκτρολογικά είδη (κόστος γι αυτό 3 ευρώ).

light1

Η βάση του φωτιστικού σας είναι έτοιμη , δεν μένει παρά να ξετυλίξετε την φαντασία σας και να δημιουργήσετε ένα φωτιστικό βγαλμένο από τα όνειρα των παιδιών σας.

(κόστος κατασκευής από 15 έως 20 ευρώ)

total1

Καλή επιτυχία και όνειρα γλυκά!!

Φιλίππα Κατσαρού
Αρχιτέκτων-Διακοσμήτρια
email: filippart_@hotmail.com
6978-239273

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved