Φτιάξτο μόνη σου: Ρομαντική διακόσμηση για παιδικό δωμάτιο!

Αν και η σκέψη μας είναι ακόμα στις ακρογιαλιές και το καλοκαιράκι...θα καλωσορίσουμε το φθινόπωρο με ένα αεράκι...ανανέωσης!Δώστε μια εντελώς διαφορετική αύρα στο δωμάτιο της κορούλας σας πανεύκολα!

Φτιάξτο μόνη σου: Ρομαντική διακόσμηση για παιδικό δωμάτιο!

Θα χρειαστείτε 3 κορνίζες σε διάφορα μεγέθη.Εαν δεν έχετε έτοιμες,μπορείτε να φτιάξετε αγοράζοντας ξύλα κορνίζας.Τα κόβετε στο μέγεθος που θέλετε και τα κολλάτε.Προσέξτε να κόψετε λογά τις άκρες ώστε να σχηματίσετε σωστά τις γωνίες!Βάψτε με πλαστικό χρώμα και αφήστε τες να στεγνώσουν καλά.

Στερεώστε στην οροφή του δωματίου ένα μεταλλικό κουρτινόξυλο.Κρεμάστε μια κουρτινούλα στο μάκρος που επιθυμείτε...το καταλληλότερο είναι περιπου 70-80 εκ.!Μπορείτε να κόψετε μια παλιά κουρτίνα στο ύψος που θέλετε!

Από την κουρτίνα κρεμάστε πολλές κορδελίτσες στις αγαπημένες σας αποχρώσεις...υπέροχος συνδυασμός είναι το εκρού με το χρώμα της μέντας! Από τις κορδέλες κρεμάστε τις κορνίζες σε διαφορετικά ύψη!
Ολοκληρώστε την σύνθεση καρφώνοντας ραφάκια για τα βιβλία και τα παιχνίδια της μικρής σας προγκίπισσας!

Με λίγα υλικά και μάλιστα υλικά που μπορεί να έχετε στην αποθήκη σας θα δώσετε άλλο ύφος στο δωμάτιο της που θα την ενθουσιάσει!

Αυτές και πολλές ακόμη ιδέες θα βρείτε στην σελίδα μου Il sorriso στο facebook ή στο εργαστήρι μου Μινώας 50 στα Μέγαρα.

Χριστιάνα Δούκα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved