Φτιάξτο μόνη σου! Υπέροχη μπαλαρίνα- διακοσμητικό δωματίου

Ολα τα μικρά κοριτσάκια αγαπούν το μπαλέτο! Ακούω από φίλες μου που μου περιγράφουν ότι φορούν τις τουτού και στροβιλίζονται μέσα στο σπίτι!

Φτιάξτο μόνη σου! Υπέροχη μπαλαρίνα- διακοσμητικό δωματίου

Τι θα λέγατε να φτιάξουμε μια μεγάλη μπαλαρίνα για το δωμάτιό τους;

Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε εικόνες με μπαλαρίνες και εκτυπώνοντας τες να φτιάξετε το πατρόν σας! Επίσης μπορείτε να την μεγενθύνετε στο μέγεθος που επιθυμείτε. Για όσες πιάνουν τα χέρια λίγο παραπάνω....σχεδιάστε την μπαλαρίνα με το λετπό της κορμί,τα μακρια της χέρια και κάντε το ένα ποδαράκι να είναι λυγισμένο προς τα πίσω!!! Εγώ έφτιαξα το δικό μου πατρόν 50 εκ.

Κόψτε μπεζ τσόχα όλοτο πατρόν και μετά κόψτε κίτρινη ή καφέ για τα μαλλάκια (φτιάξτε ένα ωραίο σινιόν ή αλογοουρά) και ροζ για το κορμάκι και τις πουέντ.

Ράψτε την τσόχα γεμίζοντας με με βαμβάκι η πολυεστερική βάτα. Ράψτε ένα όμορφο μεγάλο χαμόγελο.

Στην μεσούλα της κολλήστε τούλι για να σηματίσετε μια φουντωτή τουτού.
Κολλήστε τις λεπτομερειες: χαντρούλες για ματάκια,κορδέλα στα μαλλάκια,φιογκάκια και κορδελίτσες στις πουέντ.

Μπορείτε να προσθέσετε πούλιες,φιογκάκια,πούπουλα και ό,τι άλλο θέλετε για να την κάνετε πιο εντυπωσιακή!Προσέξατε την λεπτομέρεια με τις πέρλες στο χεράκι της;

Ξέρω ότι αυτή η κατασκευή θα σας πάρει αρκετές ώρες για να την ολοκληρώσετε... όμως πιστέψτε με το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει. Ειδικά μόλις δείτε την αντιδραση της μικρούλας σας, αυτή θα είναι η ανταμοιβή σας!

Αυτές και πολλές ακόμη ιδέες θα βρείτε στην σελίδα μου στο facebook!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved