Φτιάξτο μόνη σου! Mininal στολισμός για τη βάπτιση του παιδιού σου!

Η ιδέα για αυτό το άρθρο γεννήθηκε όταν μια πελάτισσα μου ζήτησε στολισμό βάπτισης για τον γιο της, αλλά μου τόνισε ότι ο παπάς της εκκλησίας δεν θέλει πολλά πράγματα για να μην μετατραπεί η εκκλησία σε....τσίρκο.

Φτιάξτο μόνη σου! Mininal στολισμός για τη βάπτιση του παιδιού σου!

Και κακά τα ψέμματα... Είναι όμορφο να στολίζεις την εκκλησία αλλά να μην χάνει και εντελώς το ύφος του μυστηρίου... παιδικό, χαριτωμένο και minimal λοιπόν!

Μετρήστε λοιπόν το μήκος στα σκαλιά της εκκλησίας για να υπολογίσετε πόσα μέτρα γάζας θα χρειαστείτε. Πολύ όμορφη επιλογή είναι το κλασικό λευκό με σιέλ! Απλώστε με χαλαρούς κυμματισμούς τις γάζες για να σχηματίσετε έναν διάδρομο! Αγοράστε έξτρα μέτρα γάζας για να τυλίξετε τις κολώνες γύρω γύρω και αφήστε ένα κομμάτι σιέλ γάζας να ανεμίζει.

vaptisi01

Στους διαδρόμους μπορείτε να βάλετε φαναράκια (που μετά την βάπτιση θα έχετε για στολίδια στο σπίτι ή στον κήπο σας) που μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα με είδη συσκευασίας ή ακόμα και σε πολυκαταστήματα με είδη σπιτιού και κήπου. Extra έμφαση στο θέμα στης βάπτισης του πρίγκιπά σας θα δώσετε αν σε κάθε φαναράκι κρεμάσετε κορδελίτσες με μικρές κορωνίτσες.

vaptisi02

Και φυσικά το τραπέζι ευχών όπου μπορείτε να στολίσετε με γάζες ή και με λίγο ύφασμα δαντέλας αν θέλετε να δώσετε λίγο πιο ρομαντικό ύφος.

vaptisi03

Πάνω να στολίσετε φυσικά το βιβλίο ευχών (που σας έχω δείξει σε άλλο άρθρο!) μαζί με διάφορα διακοσμητικά όπως ένα καδράκι ή ένα κάστρο! Μη ξεχάσετε γυάλες με μαρέγκες και ζαχαρωτά για τους μικρούς μας φίλους.

vaptisi04

Μια πολύ πρωτότυπη ιδέα είναι να αγοράσετε ζελεδάκια γίγας και να τυπώσετε χαρτάκια με κορωνίτσες. Να τυλίξετε κάθε ζελεδάκι και να κολλήσετε την άκρη του με λίγη κόλλα.

vaptisi05

Ετσι θα έχετε γρήγορα και πολύ οικονομικά ένα πρωτότυπο κέρασμα για μικρούς και μεγάλους.
Με το καλό! Ολα τα παιδάκια να είναι γερά και ευλογημένα!

Αυτές και άλλες ιδέες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μου Il Sorriso στο facebook καθώς και στο http://ilsorrisod.wix.com/ilsorrisocreations
Επίσης μπορείτε να με βρείτε στον δικό μου προσωπικό χώρο: Μινώας 50, στα Μέγαρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved