Και οι μαμάδες έχουν ανάγκη για ψυχαγωγία και διασκέδαση…

Τρέχεις καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ; Είναι γεγονός πως κάθε σύγχρονη μαμά έχει ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα.

Και οι μαμάδες έχουν ανάγκη για ψυχαγωγία και διασκέδαση…

Γράφει η Κατερίνα Ηλιάκη

Μετά από τις ατελείωτες ώρες δουλειάς και τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και αφού βάλεις τα μικρά σου για ύπνο, μπορείς επιτέλους να χαλαρώσεις στον καναπέ σου και να απολαύσεις μερικά από τα καλύτερα προγράμματα που θα σε διασκεδάσουν.

To κανάλι novalifε που είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές του Nova 3Play Family φιλοξενεί ταινίες, σειρές και talk shows! Ξεχωρίσαμε την εκπομπή της πιο συμπαθητικής αμερικανίδας τηλεπαρουσιάστριας που θα σε κάνει να γελάσεις με την ψυχή σου!

Η Ellen DeGeneres «ξαναχτυπά»!

Μετά την ταινία των 21:00, συντονίσου στο novalifε για να δεις το πιο επιτυχημένο show της Αμερικής με οικοδέσποινα την Ellen DeGeneres! Η πιο αστεία και ακομπλεξάριστη παρουσιάστρια φημίζεται για τις προσεγμένες εκπομπές της στις οποίες φιλοξενεί ένα διάσημο καλεσμένο κάθε φορά. Το ταλέντο της είναι αξεπέραστο ενώ στην πρόσφατη βράβευσή της στον Λευκό Οίκο με το Presidential Medal of Freedom, την υψηλότερη τιμή που μπορεί να λάβει Αμερικανός πολίτης, έκανε ακόμη και τον Ομπάμα να χάσει τα λόγια του από συγκίνηση!

Αποκαλύψεις, εκπλήξεις, απρόβλεπτα στιγμιότυπα, συγκινήσεις περιλαμβάνονται σε κάθε επεισόδιο που θα σε κρατήσει καθηλωμένη στον καναπέ. Η ζωντάνια και η ενέργεια της Ellen θα κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη μέρα σου και θα φέρουν το χαμόγελο ξανά στα χείλη σου!

Ανακάλυψε το γιορτινό πρόγραμμα!
Εξίσου ενδιαφέρουσες είναι και οι προτάσεις για τα Χριστούγεννα, που θα έχεις περισσότερο χρόνο για απολαύσεις το γιορτινό κλίμα. Αφού στολίσεις το δέντρο με τα μικρά σου, μπορείτε όλοι μαζί να απολαύσετε το πιο διασκεδαστικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα.
Το «Angels in the snow» θα προβληθεί στις 24 Δεκεμβρίου στις 21:00 και είναι μία ιδανική ταινία για μικρούς και μεγάλους. Θα σε ταξιδέψει στον κόσμο μιας δυσλειτουργικής οικογένειας που αποφασίζει να περάσει τις γιορτές σε ένα ορεινό καταφύγιο. Η κατάσταση μοιάζει τρομαχτικά δύσκολη μέχρι που κάποιοι απρόσμενοι επισκέπτες ανατρέπουν τα δεδομένα!

Αν προτιμάς τις ρομαντικές ταινίες, τότε η καλύτερη επιλογή είναι το «The spirit of Christmas» που μπορείς να παρακολουθήσεις την ημέρα των Χριστουγέννων στις 21:00! Πρόκειται για μία γλυκόπικρη ιστορία, στην οποία μία δικηγόρος συναντά το φάντασμα ενός άντρα που μετατρέπεται στον έρωτα της ζωής της!

Μία ακόμη όμορφη ιστορία αγάπης θα προβληθεί τα μεσάνυχτα της πρώτης μέρας του νέου χρόνου για να υποδεχτείς με χαμόγελο το 2017! Το «On the 12th day of Christmas», η πρωταγωνίστρια Maggie ενθουσιάζεται όταν μαθαίνει ότι ο μεγάλος της έρωτας επιστρέφει στην πόλη της και προσπαθεί να το δείξει τη μαγεία των Χριστουγέννων από την αρχή!

Τέλος, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 00:00, άγγελοι θα κατακλύσουν την οθόνη σου! Οι πιο όμορφες γυναίκες της Victoria’s Secret συμμετέχουν στην πιο λαμπερή επίδειξη, με πολλή μουσική και εντυπωσιακά εσώρουχα. Θα είναι το πιο φαντασμαγορικό show για να αποχαιρετήσεις το 2016...

Γιόρτασε με την οικογένεια σου και όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα και δημιούργησε την ιδανική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, μετατρέποντας το σπίτι σου στο πιο ζεστό καταφύγιο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved