Καμπάνια από την Gravity The Newtons για την ΙΚΕΑ

Η Gravity The Newtons υλοποίησε την καμπάνια για την «Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών» για την ΙΚΕΑ Κύπρος του Ομίλου FOURLIS.

Καμπάνια από την Gravity The Newtons για την ΙΚΕΑ

Με τις προσιτές και ποιοτικές λύσεις για την επίπλωση και τον οικιακό εξοπλισμό που προσφέρει σε κάθε μια και κάθε ένα, στην Ελλάδα και την Κύπρο, η ΙΚΕΑ βρίσκεται πια σε κάθε σπίτι. Δυστυχώς, σε κάποια σπίτια, κρύβεται η βία και η κακοποίηση ανθρώπων.

Γι’ αυτό δεν μπορεί να κάτι. Μπορεί όμως να κάνει κάτι πολύ σημαντικό για τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας. Έτσι, εξόπλισε και επίπλωσε πλήρως τον νέο "Χώρο Φιλοξενίας Θυμάτων Βίας στην Οικογένεια της ΣΠΑΒΟ". Εδώ αξίζει να τονίσουμε ότι η ΙΚΕΑ του Ομίλου Fourlis έχει διαμορφώσει και εξοπλίσει και τον "Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών και των Παιδιών τους", του Δήμου Θεσσαλονίκη.

2

Για να επικοινωνήσει τη συγκεκριμένη ενέργεια, η ΙΚΕΑ Κύπρος έκανε μια ακόμα υπέρβαση, με τη δημιουργική βοήθεια της Gravity The Newtons. Αποφάσισε να αποτυπώσει την ενδοοικογενειακή βία, μέσω του αντίκτυπου που έχει πάνω στα έπιπλα και αντικείμενα ΙΚΕΑ που υπάρχουν ως συνήθως στα σπίτια.

Έτσι, ήρωες των δύο δυνατών καταχωρίσεων της ΙΚΕΑ είναι ένα σκισμένο φωτιστικό δαπέδου DUDERO και ένα διαλυμένο λούτρινο αρκουδάκι FABLER BJORN. «Τσαλακώνοντας» την εικόνα των προϊόντων της, η ΙΚΕΑ μεταφέρει ένα δυνατό μήνυμα: ότι αν η ενδοοικογενειακή βία μπορεί να ζει και στο δικό σου σπίτι, τώρα υπάρχει ένα φιλόξενο σπίτι για σένα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved