Μια ιστορία #apoagapi που θα σκοράρει στην καρδιά κάθε μαμάς

Πόσο μακριά θα έφτανε μία μητέρα για να είναι παρούσα σε ένα όνειρο του παιδιού της που γίνεται πραγματικότητα; Όπως γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα, κανένα ταξίδι δεν θα της έμοιαζε μακρινό αν εκπλήρωνε έναν τέτοιο σκοπό.

Μια ιστορία #apoagapi που θα σκοράρει στην καρδιά κάθε μαμάς

Κάθε μητέρα θα έκανε τα πάντα για να δει το παιδί της να χαμογελά και να πραγματοποιεί τα όνειρά του, για να στηρίξει κάθε του του βήμα, να σταθεί στο πλευρό του στις επιτυχίες και στις αγωνίες, σε όλες τις «πρώτες» του φορές και τις σημαντικές του στιγμές.

564564564

Συχνά, βέβαια, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και οι συνθήκες μπορεί να μην σου επιτρέψουν να είσαι δίπλα στο αγγελούδι σου. Ακόμα και τότε όμως, δεν πρέπει να απογοητεύεσαι, γιατί υπάρχουν τρόποι να φτάσεις κοντά του. Η συγκινητική ιστορία της Ειρήνης θα σου δώσει ελπίδα και αισιοδοξία για να πραγματοποιήσεις και εσύ κάθε δική σου ευχή.

Η Ειρήνη ήταν πάντα περήφανη για τον γιο της, Μάνο -ήδη πριν γεννηθεί, όταν ακόμη κλωτσούσε στην κοιλιά της και όλοι έλεγαν, όπως για όλα τα ιδιαιτέρως «δραστήρια» μωράκια, ότι θα γίνει ποδοσφαιριστής. Μεγαλώνοντας, οι γονείς του κατάλαβαν ότι ήταν πραγματικά καλός στην μπάλα και η Ειρήνη «ψήλωνε» όλο και περισσότερο από καμάρι ανακαλύπτοντας το ταλέντο του!

563563563456

Ήταν προετοιμασμένη, λοιπόν, όταν σε ηλικία 12 ετών ο Μάνος έμελλε να κάνει το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό και να φτάσει στην Σουηδία για να συμμετέχει με την ομάδα του, τον Αθλητικό Όμιλο Αγίας Παρασκευής, στο μεγαλύτερο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου για νέους, το Gothia Cup.

Είναι όμως και μαμά! Και όπως κάθε μαμά που ο μικρός της θα έφευγε για πρώτη φορά μακριά από το σπίτι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, αγχώθηκε. «Μέχρι σήμερα είμαστε σε όλα μαζί, εκτός από ένα μήνα διακοπών το καλοκαίρι που εμείς δουλεύουμε και ο Μάνος πηγαίνει στην Τήνο, από όπου κατάγομαι, με τους παππούδες του», αγωνιούσε.

Ο φόβος της, βέβαια, δεν την άφησε να του στερήσει τη μεγάλη του ευκαιρία να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Το αγκάλιασε, τον εμψύχωσε και τον καθησύχασε πως όλα θα πάνε καλά και θα γυρίσει νικητής. Του είπε πως θα τον συνόδευε με τη σκέψη της. Δεν γινόταν, δυστυχώς, διαφορετικά.

5645645

#apoagapi, η Ειρήνη ξεπέρασε περιορισμούς και σύνορα...
Μια ευχή της στο www.apoagapi.gr , όμως, αρκούσε για να χαρίσει το μεγαλύτερο χαμόγελο στον Μάνο, που δεν πίστευε ότι έβλεπε τη μητέρα του στο γήπεδο! Αυτό ακριβώς κάνει η πλατφόρμα www.apoagapi.gr : πραγματοποιεί τις επιθυμίες των μαμάδων που λαχταρούν να είναι εκεί σε μια σημαντική στιγμή ή «πρώτη φορά» των παιδιών τους! Βρίσκει τον τρόπο για να κάνει αληθινά τα όνειρά τους και να ενώσει εκείνες και τα παιδιά τους, που τις έχουν ανάγκη για να πάρουν δύναμη και να αισθανθούν σιγουριά.

Ούτε η ίδια η Ειρήνη δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε μετά την ευχή της! Η Amita ενορχήστρωσε για εκείνη #apoagapi το πιο γλυκό σχέδιο και βρέθηκε κοντά στον Μάνο στην Σουηδία για να παρακολουθήσει κάθε του αγώνα. Με τη βοήθεια της Amita, και συνεργό τον προπονητή του Μάνου και τον πατέρα του, η Ειρήνη ήταν «εκεί». Θαύμαζε τον Μάνο στο γήπεδο, απολάμβανε τους αγώνες του, χειροκροτούσε τα σουτ του και είχε την τύχη να δει το πρώτο του γκολ στο εξωτερικό!

fgdfhfghdf

«Χάρηκα τόσο πολύ που το έζησα όλο αυτό γιατί ο Μάνος έχει μεγαλώσει και θα αρχίσει να φεύγει πια μακριά μου».
Εν τέλει, όμως, η Ειρήνη συνειδητοποίησε αυτό που κάθε μητέρα πρέπει να έχει στο μυαλό της: η στήριξή της είναι το βασικότερο που έχει ανάγκη ο γιος της και είτε με τη φυσική της παρουσία είτε όχι, αυτή θα είναι πάντα «εκεί».

Την υπενθύμιση αυτή κάνει η Amita σε όλες τις μητέρες και, μέσω της πλατφόρμας www.apogapi.gr , έχει ήδη πραγματοποιήσει πολλές από τις ευχές τους να είναι «εκεί», ώστε να μην ξεχνούν ότι: Πίσω από κάθε σημαντική στιγμή του παιδιού σου, είσαι πάντα εσύ! Είσαι δεν είσαι εκεί. Γιατί #‎eisaipantaesy‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved