Αυτό είναι το «μυστικό» μιας πραγματικά ευτυχισμένης σχέσης

Ένα από τα φαινόμενα της εποχής είναι τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, και οι ατελείωτες εφαρμογές επικοινωνίας και γνωριμιών που έχουν αναπτυχθεί... Μόνο που τελικά έχουν κάνει ένα μεγάλο «κακό».

Αυτό είναι το «μυστικό» μιας πραγματικά ευτυχισμένης σχέσης

Εχουν κάνει τους ανθρώπους να μην ικανοποιούνται με αυτό που πραγματικά έχουν στη ζωή τους, και να αναλώνονται στην αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου... Οι ειδικοί λοιπόν προτείνουν στους απανταχού μοναχικούς να ...συμβιβαστούν με την πραγματικότητα.

Η έρευνα που έγινε για το «μυστικό της πραγματικά επιτυχημένης σχέσης» κατέληξε σε ένα και μοναδικο συμπέρασμα, που δεν έχει να κάνει με τίποτα άλλο παρά με την συνειδητοποίηση πως ο σύντροφος που έχει κάποιος, είναι το καλύτερο «ταίρι» που θα μπορούσε να βρει. Πρόκειται για μια εξαιρετικά απλή διαπίστωση: Οι άνθρωποι που συνειδητά θεωορύν ότι ο σύντροφος που έχουν είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσαν να έχουν στη ζωή τους, ήταν πραγματικά ευτυχισμένοι.

«Δεν χρειαζόμαστε τέλειους συντρόφους για μια ευτυχισμένη σχέση. Αντίθετα, η ικανοποίηση έρχεται μόλις αντιληφθούμε ότι έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε τον καλύτερο σύντροφο που μπορούσαμε» δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας, Ντάνιελ Κόνροϊ Μπιμ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved