Νέα συλλογή Vogue Eyewear!

Η φιλία και η αγάπη είναι τα βαθύτερα συναισθήματα που βιώνουμε στη ζωή: για το λόγο αυτό είναι υπέροχο να μπορούμε να δείχνουμε την αγάπη μας με μικρά συχνά δώρα. Φέτος η Vogue Eyewear δημιούργησε για ακόμη μια φορά μια νέα συλλογή για να πούμε στους ανθρώπους που αγαπάμε ότι βρίσκονται πάντοτε στην καρδιά μας.

Νέα συλλογή Vogue Eyewear!

Οι δημιουργίες της Vogue Eyewear ανέκαθεν ενσάρκωναν έναν χαρούμενο, περιπετειώδη χαρακτήρα: αυτή τη μοναδική ζωντάνια σε συνδυασμό με το εκλεκτικό, εκλεπτυσμένο αποτύπωμα των σύγχρονων νέων γυναικών, αποτελούν την έμπνευση της «Vogue Eyewear Love Beat», το ιδανικό δώρο έκφρασης της αγάπης σε οποιαδήποτε μορφή της.

Η συλλογή Vogue Eyewear Love Beat παρουσιάζει 3 εκθαμβωτικά γυαλιά ηλίου με πλαίσιο από ίνες νάιλον. Ελαφριά και λαμπερά, τα στυλ αυτά έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις νεαρές γυναίκες της Vogue Eyewear που γοητεύονται από τις αναδημιουργίες σχημάτων και τις σαγηνευτικές λεπτομέρειες, όπως η ζωηρόχρωμη διακόσμηση σε σχήμα καρδιάς στην άκρη του βραχίονα. Τα χρώματα των τριών μοντέλων αδιαμφισβήτητα θα ικανοποιήσουν το μοναδικό γούστο των ανθρώπων που αγαπάμε: κερασί και ροζ, πετρόλ και πράσινο ή διαχρονικό μαύρο. Με ειδικά σχεδιασμένη θήκη και ένα κομψό σύγχρονο Vogue Eyewear τσαντάκι με ειδική κάρτα πλαισιώνουν ιδανικά το προσωπικό σας δώρο έκφρασης αγάπης.

Δείτε παρακάτω τα τρία διαφορετικά σχέδια:

VO2939SM

---------------p


Πρωτότυπο και λαμπερό, αυτό το στυλ γυαλιών ηλίου διαθέτει μοντέρνα ανάλαφρη γραμμή, ιδανικό για εκείνες που λατρεύουν τα casual αλλά και κομψά αξεσουάρ. Οι λεπτομέρειες αποτελούν το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που κάνει αυτά τα γυαλιά να ανταποκρίνονται απόλυτα στο γούστο και το ύφος των ρομαντικών, σύγχρονων νεαρών γυναικών. Το μεγάλο πλαίσιο από ίνες νάιλον σε στυλ phantos είναι διακοσμημένο με πετράδι σε σχήμα καρδιάς: αυτή η ζωηρόχρωμη, απροσδόκητη λεπτομέρεια (που τοποθετείται στην άκρη του βραχίονα με ειδική ρητίνη) εμπλουτίζει το νεανικό, σύγχρονο σχέδιο του πλαισίου με το ζωηρό, σύγχρονο και μοντέρνο γούστο της νέας Vogue Eyewear Love Beat συλλογής.

VO2940SM

------------------p


Μια δημιουργία για τα κορίτσια και τις νέες γυναίκες που βιώνουν το χρόνο και την ρομαντική τους φύση με ελεύθερο και ανάλαφρο πνεύμα, αυτό το στυλ γυαλιών ήλιου διαθέτει λεπτές γραμμές και σούπερ άνετη εφαρμογή. Το πλαίσιο από ίνες νάιλον σε πρωτότυπο σχήμα πιλότου είναι διακριτικά διακοσμημένο με ένα μικρό πετράδι σε σχήμα καρδιάς που ενσωματώνεται στην άκρη του βραχίονα με ειδική ρητίνη. Αυτή η πρωτότυπη, ρομαντική και ανάλαφρη λεπτομέρεια ενσαρκώνει το πνεύμα της νέας Vogue Eyewear Love Beat συλλογής και το μοναδικά φρέσκο και σύγχρονο στυλ της. Ιδανικά για όσες θέλουν να προσωποποιήσουν την εμφάνισή τους και να αισθάνονται ρομαντικά και ανέμελα κάθε μέρα της ζωής τους.

VO2795SM

---------0


Με τη νεανική, θηλυκή τους όψη, αυτά τα γυαλιά ηλίου σε σχήμα ματιού γάτας αποτελούν την πεμπτουσία του πρωτότυπου στυλ Vogue Eyewear. Αυτά τα απίστευτα ελαφριά γυαλιά ηλίου είναι σχεδιασμένα για τις νεαρές γυναίκες που αγαπούν να πειραματίζονται με τις νέες μόδες, τις λεπτομέρειες και χρώματα. Συνδυάζουν τη φρεσκάδα μιας παιχνιδιάρικης φύσης με την δεξιοτεχνία της απαράμιλλης τέχνης. Το προφίλ των ήπιων γραμμών ματιού γάτας και οι ασυνήθιστοι χρωματικοί τόνοι της Vogue Eyewear Love Beatγραμμής συνθέτουν ένα πρωτότυπο, εκπληκτικό αποτέλεσμα, προσθέτοντας μια πινελιά μοναδικότητας στην κομψή εμφάνιση αυτού του στυλ. Η πολύτιμη λεπτομέρεια σε σχήμα καρδιάς στην άκρη του βραχίονα υπογραμμίζει τον ιδιαίτερα έντονο ρομαντισμό αυτών των γυαλιών, τα οποία υπογραμμίζουν ιδανικά το νεανικό, γεμάτο πάθος πνεύμα της Vogue Eyewear γυναίκας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved