Η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει στα καταστήματα MARASIL!

Φέτος, η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπάει στα καταστήματα της Marasil μέσα από εορταστικά events που υπόσχονται μοναδικές στιγμές χαράς και διασκέδασης.

Η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει στα καταστήματα MARASIL!

Το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν ως μικρά ξωτικά παίρνοντας μαζί τους τις πιο αστείες αναμνηστικές φωτογραφίες. Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί, καθώς η Marasil θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να κερδίσουν ένα υπέροχο εκπαιδευτικό tablet, δηλώνοντας συμμετοχή στη Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Κλήρωση.

Η μαγεία των Χριστουγέννων κορυφώνεται την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου με ένα συναρπαστικό event που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους! Το πιο ζωηρό και χαρούμενο ξωτικό μας, θα επισκεφτεί τις διαδραστικές βιτρίνες της Marasil για να μοιράσει πεντανόστιμα γλυκίσματα, να προσφέρεις στιγμές γέλιου με τις παντομίμες του και να διασκεδάσει τα παιδιά. Τα events θα πραγματοποιηθούν στα καταστήματα:

Avenue Mall, Λ.Κηφισίας 41-45 (Αθήνα), Γλυφάδα, Α.Μεταξά 18 (Αθήνα), Med.Cosmos, 11o χλμ E.O. Θεσ/νικη-Μουδανιών (Θεσσαλονίκη) και Αγίας Σοφίας 17 (Θεσσαλονίκη). Ελάτε να κάνουμε τη γιορτή των Χριστουγέννων ακόμη πιο μαγική και να χαρίσουμε αγάπη, χαρά και χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved