Ώρα για Cookeez Makery: Το μαγικό παιχνίδι που θα σε κάνει να τρέξεις στην παιδική κουζίνα!

Το Cookeez Makery Μαγικό Φουρνάκι είναι το διαδραστικό παιχνίδι, που θα σας κερδίσει αμέσως

Ώρα για Cookeez Makery: Το μαγικό παιχνίδι που θα σε κάνει να τρέξεις στην παιδική κουζίνα!

Τα Σαββατοκύριακά μας με τα παιδιά είναι γεμάτα παιχνίδια, ατέλειωτες βόλτες και… φυσικά το μαγείρεμα της εβδομάδας – που πάντως γίνεται κι αυτό «παιχνίδι», διότι τίποτα δεν είναι πιο δελεαστικό για τα παιδιά από το μαγείρεμα με τη μαμά στην κουζίνα! Όλα τα παιδάκια τρελαίνονται να μεταμορφώνονται σε μικρούς «σεφ», ειδικά όταν το μενού περιέχει νοστιμιές που λατρεύουν και πρώτη προτεραιότητα γίνεται η «βοήθεια» στη μαμά – πάντα με τον δικό τους, παιχνιδιάρικο τρόπο.

Ειδικά το παιχνίδι με το αλεύρι, το κακάο, το βούτυρο και όποιο άλλο, «ιδανικό» για παιδικά χεράκια, υλικό είναι ακαταμάχητο, καθώς ανακατεύουν τα πάντα, «ζυμώνουν», πλάθουν και δημιουργούν τα δικά τους πρωτότυπα σχήματα. Είναι το messy play στο οποίο όλες οι μαμάδες έχουμε «υποκύψει», αφού η διασκέδαση στην κουζίνα οδηγεί στο δημιουργικό χάος που λατρεύουμε, ακριβώς διότι μας φέρνει πιο κοντά με τα παιδάκια μας!

Τι θα έλεγες, όμως, αν σου παρουσιάζαμε ένα «μαγικό φουρνάκι» που θα ενθουσιάσει τους μικρούς «σεφ» αλλά και εσένα την ίδια; Το μυστικό του είναι απλό: Συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απολαμβάνουμε μικροί και μεγάλοι στην κουζίνα, με… extra δόση διασκέδασης!

Ένα Cookeez Makery αρκεί… για να αντιστραφούν οι ρόλοι!

Το Cookeez Makery Μαγικό Φουρνάκι είναι το διαδραστικό παιχνίδι, που θα σας κερδίσει αμέσως, καθώς συνδυάζει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία με τη… μαγεία των παιχνιδιών! Ένα παιχνίδι που ξεκινάει από τη μαγειρική ως βάση, όμως μετά το ανακάτεμα των υλικών και το «ψήσιμο», μια αναπάντεχη «φουρνιστή» έκπληξη, περιμένει τα παιδιά!

Η μαγική διαδικασία ξεκινά με το μικρό σου στον ρόλο του «σεφ», ο οποίος ξεκινά με το ανακάτεμα των «στέρεων» υλικών που θα βρει στη συσκευασία. Προσθέτοντας λίγο νεράκι, ακριβώς όσο γράφει η «συνταγή», η «ζύμη» ετοιμάζεται και το παιδί αρχίζει να ζυμώνει και να πλάθει τη δημιουργία του. Το κουπάτ θα δείξει το σχήμα για το χαριτωμένο ζωάκι που θα δημιουργήσει, ενώ με τα ειδικά εργαλεία που περιλαμβάνονται στην συσκευασία, θα μπουν και οι τελευταίες λεπτομέρειες!

Τι μένει; Μα να μπει η ζύμη στο μαγικό φουρνάκι, να κλείσει η πόρτα και να ρυθμιστεί ο χρονοδιακόπτης. Πολύ σύντομα, θα ακουστεί η ειδοποίηση πως η δημιουργία είναι έτοιμη και εκεί είναι η μεγάλη έκπληξη! Διότι, τότε, ανοίγοντας το Cookeez Makery Μαγικό Φουρνάκι, τα παιδικά προσωπάκια φωτίζονται κι ένα απίστευτο χαμόγελο ευτυχίας εμφανίζεται, καθώς το «ζυμαράκι» των παιδιών έχει «μεταμορφωθεί» σε έναν νέο φίλο: Ένα ζεστό, μυρωδάτο και απαλό ζωάκι, που αποζητά άπειρη αγάπη και αγκαλιές, πάντα και παντού!

Φυσικά, τα παιδιά, μπορούν να επαναλάβουν την διαδικασία όσες φορές το επιθυμούν, βάζοντας τη ζύμη στο Cookeez Makery Μαγικό Φουρνάκι και γυρνώντας τον διακόπτη για να δημιουργηθεί η μαγεία, πάλι από την αρχή και μάλιστα σε δύο εκδοχές: Τα Ζωάκια «Κανελένιες Λιχουδιές» (ροζ φουρνάκι) και τα Ζωάκια «Φουρνιστές Λιχουδιές» (γαλάζιο φουρνάκι).

Πρόκειται για τη νέα ευχάριστη απασχόληση που κάνει τα παιδάκια σου κι εσένα να νιώθετε όλοι μαζί, δημιουργικοί. Μόνο που τώρα, τα μικρά σου αναλαμβάνουν τον ρόλο του σεφ, καθώς δημιουργούν τη μαγική τους συνταγή, ενώ εσύ, μανούλα, παρακολουθείς τα προσωπάκια τους να γεμίζουν χαρά και περηφάνια για τα κατορθώματά τους! Με το Cookeez Makery Μαγικό Φουρνάκι που μαζί θα επιλέξετε, η «μαγειρική» γίνεται η… υπέρτατη διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους! Εσύ, ποια μαγική δημιουργία θα ετοιμάσεις στο φουρνάκι σου;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved