Έτσι θα φτιάξετε και εσείς φέτος χριστουγεννιάτικες οικογενειακές κάρτες

  • Μαζέψτε διευθύνσεις
  • Φωτογράφος ή κινητό
  • Βρείτε θέμα και ρούχα
  • Ώρα για εκτύπωση
Έτσι θα φτιάξετε και εσείς φέτος χριστουγεννιάτικες οικογενειακές κάρτες
instagram @ maryahjolynn

Ναι, ξέρουμε! Σας αρέσουν τόσο πολύ οι οικογενειακές χριστουγεννιάτικες κάρτες, που φέτος αποφασίσατε να φτιάξετε τις δικές σας και να τις στείλετε σε φίλους και συγγενείς για χρόνια πολλά. Αν νομίζετε ότι είναι νωρίς γι' αυτή τη διαδικασία, κάνετε λάθος. Η οργάνωση για την χριστουγεννιάτικη φωτογραφία σας που θα μετατραπεί σε μια γιορτινή ευχετήρια κάρτα είναι απαιτητική και χρειάζεται χρόνο.

Μαζέψτε διευθύνσεις

xristougenniatikes kartes oikogeneiakes

Photo by Anne Nygård on Unsplash

Αρχίστε από τις διευθύνσεις των δικών σας ανθρώπων. Άλλοι βρίσκονται στην ίδια χώρα με εσάς, κάποιοι άλλοι όμως, ίσως να βρίσκονται και στο εξωτερικό. Γι' αυτό βρείτε τις διευθύνσεις τους και σημειώστε τις και τη στιγμή που θα τις χρειαστείτε για να τις σημειώσετε στον φάκελο αποστολής.

Φωτογράφος ή κινητό

xristougenniatikes oikogeneiakes kartes

Photo by Mae Mu on Unsplash

Αν θέλετε να έχετε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα, μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιον φωτογράφο. Αν ωστόσο όμως, θέλετε να το κάνετε μόνοι σας, ένα κινητό με μια καλή φωτογραφική κάμερα αρκεί για να είναι το αποτέλεσμα σαν επαγγελματικό.

Βρείτε θέμα και ρούχα


https://www.instagram.com/p/CU-eW2vNuSg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αφού έχετε λύσει το θέμα για το πώς θα απαθανατίσετε την οικογένειά σας, θα πρέπει να βρείτε ένα θέμα και φυσικά ρούχα. Θα ποζάρετε μπροστά από το χριστουγεννιάτικό δέντρο σας; Το στολισμένο τζάκι ή σε φυσικό περιβάλλον; Τι θα φοράτε; Ίδια ρούχα; ρούχα σε παρόμοιες αποχρώσεις ή γιορτινές πιτζάμες, που είναι και στην μόδα; Ό,τι και να διαλέξετε να είστε σίγουρες ότι θα αντικατοπτρίζει το στιλ της οικογένειάς σας.

Ώρα για εκτύπωση

Ακόμη και η εκτύπωση απαιτεί φαντασία. Μπορεί κάποιοι να θέλετε να εκτυπώσετε απλά τη φωτογραφία και από πίσω να γράψετε τις ευχές σας, όμως κάποιοι άλλοι μπορεί να θέλετε να βάλετε σε κάποιο φόντο τη φωτογραφία σας και να γράψετε επάνω τις ευχές σας.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε πολλές και όμορφες ιδέες για χριστουγεννιάτικες κάρτες. Εμπνευστείτε και αρχίστε να οργανώνετε τις δικές σας. Όχι, δεν είναι νωρίς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved