DIY after sun spray για παιδιά και γονείς

Ένα σπιτικό after sun για όλη την οικογένεια.

DIY after sun spray για παιδιά και γονείς

Μετά από μια διασκεδαστική μέρα στην παραλία, το δέρμα σας ίσως χρειάζεται μια έξτρα περιποίηση, ειδικά αν καεί στον ήλιο.

Από τον κίνδυνο αυτό, δεν ξεφεύγουν ούτε τα παιδιά που το παιχνίδι στο νερό κάνει τα ίδια και τους γονείς να ξεχνούν να ανανεώσουν το αντηλιακό τους. Δείτε λοιπόν πώς θα φτιάξετε ένα DIY after sun spray για να ανακουφίσετε και επαναφέρετε το δέρμα σας.

Η προστασία του δέρματός σας από τον ήλιο είναι πολύ σημαντική, όπως και η λήψη της κατάλληλης ποσότητας βιταμίνης D. Και τα δύο μπορεί να είναι δύσκολα, αλλά γνωρίζατε ότι 20 λεπτά ηλιοφάνειας την ημέρα είναι το μόνο που χρειάζεστε για να πάρετε επαρκή βιταμίνη D;

Ακολουθώντας μερικές συμβουλές και κανόνες ασφαλείας, σίγουρα μπορείτε να λάβετε τη βιταμίνη D που χρειάζεστε και να αποφύγετε το κάψιμο του δέρματος. Τι γίνεται όμως αν καείτε; Τι γίνεται αν τα παιδιά σας έχουν εγκαύματα από τον ήλιο;

after sun spray gia paidia 2

Αυτό συμβαίνει σε πολλούς και μπορείτε να το αντιμετωπίσετε με αυτό το καταπραϋντικό σπρέι για το δέρμα που θα φτιάξετε μόνες σας. Θα επιδιορθώσει και θα αναζωογονήσει το δέρμα που έχει εκτεθεί υπερβολικά στον ήλιο.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 1/2 κούπα αμαμηλίδα
  • 2 κ.τ.σ. τζελ από aloe vera
  • 2 κ.τ.σ. λάδι καρύδας
  • 10 σταγόνες έλαιο λεβάντας
  • 10 σταγόνες έλαιο μέντας
  • 1 μπουκάλι σπρέι

Πώς θα το φτιάξετε:

  1. Προσθέστε όλα τα υλικά στο μπουκάλι και ανακατέψτε μέχρι να ανακατευτούν όλα τα υλικά μαζί.
  2. Ψεκάστε το δέρμα σας και αφήστε το μέχρι να απορροφηθεί.
  3. Πάντα να ανακατεύετε τα υλικά, κουνώντας το μπουκάλι πριν το χρησιμοποιήσετε.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved