Η σελίδα με παιχνίδια στο Instagram που θα ξεμυαλίσει τις μαμάδες

Δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμείς θα θέλαμε να γίνουμε ξανά παιδιά μόνο και μόνο για να παίξουμε με αυτά τα παιχνίδια.

Η σελίδα με παιχνίδια στο Instagram που θα ξεμυαλίσει τις μαμάδες

Πέσαμε εντελώς τυχαία επάνω σε αυτή τη σελίδα και το μόνο που πέρασε από το μυαλό μας ήταν ένα πράγμα. Ότι θα θέλαμε να γίνουμε ξανά για λίγο παιδιά ώστε να παίξουμε με αυτά τα απίθανα παιχνίδια.

Πισίνες γεμάτες με μπάλες, κουζίνες, πλυντήρια, τραπέζια, μικρά ξύλινα σπιτάκια, παιχνίδια survivor, τσουλήθρες, σκηνές, διάφορα μικροέπιπλα και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Τα σπίτια θυμίζουν μικρές βίλες, τα παιδιά ποζάρουν όλο χάρη και νάζι παίζοντας με αυτά, τα παιδικά δωμάτια μεταμορφώνονται σε παιδότοπους βγαλμένους από παραμύθια και εμείς απλά ευχόμαστε να μπορούσαμε να τρυπώσουμε μέσα σε κάποια από αυτά για να παίξουμε.


https://www.instagram.com/p/CNP3sxkFQm-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αντίστοιχα παιχνίδια, κουκλόσπιτα και ξύλινα σπιτάκια κήπου μπορεί να βρει κανείς και στη χώρα μας. Υπάρχουν αρκετές εταιρίες παιχνιδιών που μπορεί να τα αγοράσει κανείς έτοιμα ή ξυλουργεία που αναλαμβάνουν να φτιάξουν ό,τι εσείς ζητήσετε.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε 20 από εκείνα που μας εντυπωσιάσανε περισσότερο. Αν πάλι θέλετε να δείτε ακόμη περισσότερα δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το kidkrafttoys στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved