Γιορτή της Μητέρας: Τέσσερα δώρα που μπορούν να φτιάξουν τα παιδιά για τη μαμά τους (vid)

Δώρα απλά με μεγάλη όμως συναισθηματική αξία.

Γιορτή της Μητέρας: Τέσσερα δώρα που μπορούν να φτιάξουν τα παιδιά για τη μαμά τους (vid)

Είτε πρόκειται για εσάς είτε για τη μαμά σας, βοηθήστε το παιδί να φτιάξει ένα όμορφο δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας και μοιραστείτε μαζί του τη χαρά της δημιουργίας.

Μπορείτε λοιπόν να παροτρύνετε τα παιδιά σας να φτιάξουν κάτι μόνα τους μιας και μένουν στο σπίτι, αξιοποιώντας τη φαντασία τους ή να εμπνευστούν από τις ιδέες που σας προτείνουμε σήμερα.

Για παράδειγμα μπορούν να φτιάξουν πρωτότυπα βάζα με λουλούδια.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι στο σπίτι υπάρχουν πολλά άδεια γυάλινα βάζα τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν με διάφορους τρόπους.

Ο πιο εύκολος για το παιδί είναι να τα βάψει στα αγαπημένα σας χρώματα, είτε με μπογιά και πινέλο είτε με σπρέι. Εναλλακτικά μπορεί να κολλήσει αυτοκόλλητα ή κορδέλες εξωτερικά στο βάζο και να βάλει μέσα μερικά λουλούδια.

Μια άλλη πρωτότυπη ιδέα είναι να χρησιμοποιήσει τις ξηλομπογιές που δεν χρειάζεται πια και να τις κολλήσει γύρω από το βάζο.

Όμορφη ιδέα για δώρο στη μαμά είναι επίσης οι σελιδοδείκτες για την ατζέντα ή το βιβλίο που διαβάζει. Είναι από τις πιο εύκολες κατασκευές και μπορούν να γίνουν με χαρτί, χαρτόνι, ξυλάκια, ακόμα και με κορδέλα.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα βρείτε ακόμα τέσσερις ιδέες για χειροποίητα δώρα ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας με την υπογραφή των παιδιών σας:



Περισσότερα άρθρα για τη Γιορτή της Μητέρας δείτε εδώ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved