Εικοσιπέντε μοναδικές ιδέες για πασχαλινή διακόσμηση και κατασκευές

Εύκολες και όμορφες ιδέες πασχαλινής διακόσμησης του σπιτιού σας.

 

Εικοσιπέντε μοναδικές ιδέες για πασχαλινή διακόσμηση και κατασκευές
Instagram @bojdokreacje

Κεντρικό διακοσμητικό στοιχείο της πασχαλινής διακόσμησης είναι τα αβγά και τα λαγουδάκια. Οι ιδέες είναι παρά πολλές, όχι μόνο για την εξώπορτα ή την βεράντα και το καθιστικό αλλά για όλο το σπίτι.

Το σημαντικότερο; Τα περισσότερα διακοσμητικά μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας.

Ξεκινήστε με αυτά τα λαγουδάκια από μεταλλικά κουτιά. Τα βάφετε σε χρώμα της αρεσκείας σας είτε με πινέλο είτε με σπρέι, προσθέτετε δύο μάτια και σχηματίζετε την χαρακτηριστική ροζ μυτούλα. Για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείτε να σχεδιάζετε σε χαρτόνι τις πατούσες και να τις κολλήσετε όπως στη φωτογραφία που βλέπετε.


https://www.instagram.com/p/CNVhAuApbfZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ανθοδοχεία και βάζα

Είναι βέβαιο ότι έχετε πολλά γυάλινα βαζάκια με καπάκια. Εκμεταλλευτείτε τα λοιπόν. Βάλτε βότσαλα, μικρά διακοσμητικά αυγά ή σοκολατένια και στολίστε με αυτά τον πάγκο της κουζίνα σας. Επίσης, τα ανθοδοχεία πέρα από λουλούδια, μπορείτε να τα γεμίσετε με μεγάλα πολύχρωμα διακοσμητικά αβγά και να στολίσετε με αυτά την τραπεζαρία σας.


https://www.instagram.com/p/CNQs9fcBhY_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μανταλάκια- κοτοπουλάκια

Από τις πιο έξυπνες πασχαλινές κατασκευές που θα θελήσουν να φτιάξουν τα παιδιά. Θα χρειαστείτε, μανταλάκια, κόλλα, και δύο πολύχρωμα χαρτιά.

Δείτε τη διαδικασία που θα ακολουθήσετε αλλά και όλες τις άλλες πασχαλινές ιδέες για υπέροχες ιδέες στο βίντεο που ακολουθεί.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved