Πώς θα σκαλίσετε κολοκύθες για το Halloween (vid)

Θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με αφορμή το Halloween, τότε δεν έχετε παρά να σκαλίσετε μια κολοκύθα.

Πώς θα σκαλίσετε κολοκύθες για το Halloween (vid)

Με κάθε επισημότητα γιορτάζεται τα τελευταία χρόνια το… αμερικανόφερτο Halloween και στην Ελλάδα. Η ακαταλαβίστική για τους περισσότερες Έλληνες γιορτή που θυμίζει λίγο από αποκριές έγινε γνωστή από τις ξένες κινηματογραφικές ταινίες και σειρές, αλλά πλέον έχει αρχίσει να γίνεται κι αυτή τμήμα και της ελληνικής εορταστικής κουλτούρας.

Αν θέλετε λοιπόν να ανήκετε και εσείς σε εκείνους που διακοσμούν το σπίτι τους δεν έχετε παρά να στολίσετε μια κολοκύθα-φανάρι που θα φτιάξετε με τα χεράκια σας και φυσικά τη βοήθεια του μικρού σας παιδιού.

Θα βρουν τη διαδικασία άκρως απολαυστική και επιπλέον θα λένε στους φίλους τους ότι έφτιαξαν μια κολοκύθα σαν και αυτές που βλέπουν στην τηλεόραση και το YouTube.

Τι θα χρειαστείτε για να φτιάξετε μια κολοκύθα; Αρχικά μια πορτοκαλί στρογγυλή κολοκύθα. Το μέγεθος εξαρτάται από το γούστο σας. Αν τη θέλετε μικρή ή μεγάλη. Έπειτα θα χρειαστείτε έναν μαρκαδόρο για να σχεδιάσετε τα μάτια και το στόμα που θα κόψετε, ένα μαχαίρι για να την κόψετε και κουτάλια για να την αδειάσετε.

Δείτε πώς θα τη σκαλίσετε στο αναλυτικό βίντεο που ακολουθεί:



Αφού ολοκληρώσετε τη δημιουργία σας, βρείτε το κατάλληλο μέρος για να την τοποθετήσετε. Θα την αφήσετε μέσα στο σπίτι ή θα διακοσμήσετε την είσοδο του σπιτιού σας;

Δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω διάφορα σχέδια και τρόπους διακόσμησης έτσι όπως έχουν αναρτηθεί από διάφορους χρήστες στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved