7 συνταγές για το τέλειο slime (vid)

Φτιάξτε την τέλεια γλίτσα με μια από τις παρακάτω συνταγές.

7 συνταγές για το τέλειο slime (vid)

Τα παιδιά μέσα στην καραντίνα είδαν πολλά βιντεάκια στο Youtube. Για την ακρίβεια πάρα πολλά βιντεάκια. Έμαθαν αρκετούς YouTubers με τα μικρά τους ονόματα, κατέβασαν παιχνίδια στα τάμπλετ και είδαν άπειρες συνταγές όχι μόνο για εύκολα γλυκά και σνακ που προσπαθούσαν να φτιάξουν κάνοντας χάλια την κουζίνα, αλλά και slimes.

Ναι, ναι! Slimes. Ή αλλιώς για να καταλάβουν οι γονείς που δεν ξέρουν τι είναι αυτό το slime, γλίτσα ή χλαπάτσα! Πρόκειται για μια αρκετά μαλακή ζύμη, που αφήνει στο χέρι σου την αίσθηση της υγρασίας. Αυτό και μόνο ενθουσιάζει τα παιδιά και τρελαίνει τους γονείς.

Στα περισσότερα σπίτια αντί τα παιδιά να ζητούν από τους γονείς τους υλικά για χειροτεχνίες όπως χαρτόνια, πολύχρωμα χαρτιά και διάφορα διακοσμητικά, ζητούν βόρακα, υγρό για φακούς επαφής (κι ας μη φοράνε) γκλίτερ και κόλλα. Πάρα πολλή κόλλα. Η κόλλα είναι αυτή που κάνει το slime τέλειο.

Αν λοιπόν ανήκετε κι εσείς σε αυτές τις οικογένειες που τα παιδιά ζητούν να φτιάξουν slimes μη τους χαλάτε το χατήρι. Αφήστε τα να παίξουν και να διασκεδάσουν.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί 7 πετυχημένες συνταγές για slimes, αγοράστε τα υλικά και κάντε τα έκπληξη στα παιδιά σας. Και μόνο που θα σας δουν με υλικά που προορίζονται για να φτιάξουν τα αγαπημένα τους αφράτα slime θα σας λατρέψουν ακόμη περισσότερο. Γιατί κακά τα ψέματα... ποιο cool μαμά από τη δική τους δεν θα υπάρχει!

Πατήστε play και δείτε όχι μόνο τι είναι αυτό το ...Slime αλλά και πώς φτιάχνεται.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved