Τι μπορείτε να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά;

Ιδέες για να περάσετε ένα δημιουργικό και γεμάτο Σαββατοκύριακο με τα παιδιά

Τι μπορείτε να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά;

Μία ακόμα εβδομάδα φτάνει στο τέλος της. Τα σχολεία έκλεισαν και μπροστά μας έχουμε ένα ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο χωρίς εργασία και με αρκετό χρόνο για να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά με τα παιδιά.

Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν αυτό το Σαββατοκύριακο; Δείτε τις προτάσεις μας παρακάτω:

Παιχνίδια με νερό στο σπίτι
Εάν το Σαββατοκύριακο δεν πάτε στη θάλασσα, μπορείτε να δροσιστείτε και στο σπίτι. Δείτε εδώ 23 εύκολα tricks με νερό που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά και να διασκεδάσετε παρέα.

Φτιάξτε εντυπωσιακά puppets
Δημιουργήστε τα δικά σας αυτοσχέδια puppets με υλικά που ήδη έχετε σπίτι σας. Δείτε εδώ πέντε ευφάνταστες και πολύ εύκολες κατασκευές.

Διασκεδαστικά πειράματα με παγάκια
Εντυπωσιακά και εύκολα πειράματα με παγάκια που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά. Δείτε εδώ τι θα χρειαστείτε και πώς θα τα κάνετε.

Οφθαλματάτες που θα λατρέψουν τα παιδιά
Οι οφθαλματάτες είναι διασκεδαστικές, απαιτούν παρατηρητικότητα και γρήγορα αντανακλαστικά. Είναι επίσης μία εξαιρετική και πρωτότυπη ιδέα για να απασχολήσετε τα παιδιά το Σαββατοκύριακο και τα απογεύματα. Δείτε τις εδώ.

Εύκολο πείραμα με χαρτοπετσέτες
Ένα εντυπωσιακό πείραμα με χαρτοπετσέτες και χρώματα που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Δείτε πώς θα το κάνετε εδώ.

Κατασκευές με κουτιά από παπούτσια
Τρεις ευφάνταστες κατασκευές τις οποίες μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα αξιοποιώντας τις άδειες κούτες από τα παπούτσια σας. Δείτε τα βήματα εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved