«Μαμά, βαριέμαι» - Επτά δημιουργικά παιχνίδια & δραστηριότητες στην αυλή σας (pics & vid)

Τι μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά στην αυλή του σπιτιού σας; Δείτε τις προτάσεις μας και πάρτε ιδέες.

«Μαμά, βαριέμαι» - Επτά δημιουργικά παιχνίδια & δραστηριότητες στην αυλή σας (pics & vid)

Από την περασμένη εβδομάδα, μπορούμε πλέον να κυκλοφορούμε πιο ελεύθερα εκτός σπιτιού, να απολαύσουμε πιο μακρινές βόλτες εντός νομού, ακόμα και να επισκεφτούμε φιλικά σπίτια, πάντα ασφαλώς τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία ωστόσο, παραμένουν κλειστά και για τα παιδιά αυτών των ηλικιών η παραμονή στο σπίτι συνεχίζεται. Τις τελευταίες μέρες η θερμοκρασία έχει ανέβει αρκετά και είναι ευκαιρία να βγούμε στην αυλή και να απολαύσουμε τον ήλιο και το δροσερό αεράκι. Όσο για το τι μπορούν να κάνουν τα παιδιά στο μπαλκόνι, υπάρχουν πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες που ίσως να μην ειχατε σκεφτεί. Δείτε τα παρακάτω.

Πικ νικ
Το πικ νικ είναι μία διασκεδαστική δραστηριότητα και τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν τόσο τη διαδικασία προετοιμασίας όσο και το αποτέλεσμα. Φτιάξτε τοστάκια, τυροπιτάκια, σπιτική λεμονάδα και ό,τι άλλο θέλετε, στρώστε μία κουβέρτα ή ένα σεντόνι στην αυλή και απολαύστε τον ήλιο και τα σνακ σας μαζί με τα παιδιά.

drastiriotites auli 1

Φτιάξτε μία DIY κούνια κήπου
Εάν έχετε δέντρο στην αυλή σας, μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας DIY κούνια με την οποία το μικρό σας δεν θα θέλει να σταματήσει να παίζει. Δείτε στο βίντεο πώς θα τη φτιάξετε βήμα-βήμα.






Δείτε ακόμη περισσότερες προτάσεις για παιχνίδια και δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στην αυλή του σπιτιού σας, στην gallery που ακολουθεί.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved