Covibook: Κατεβάστε στα ελληνικά το παιδικό βιβλίο που μιλάει για τον κορονοϊό (pics)

Το πιο όμορφο παιδικό βιβλίο που μιλά για τον κορονοϊό, θα βοηθήσει τις οικογένειές μας να μιλήσουμε στα παιδιά μας γι' αυτόν τον ιό.

Covibook: Κατεβάστε στα ελληνικά το παιδικό βιβλίο που μιλάει για τον κορονοϊό (pics)

Κι όμως, η συγγραφέας Manuela Molina δημιούργησε το πιο όμορφο παιδικό βιβλίο για να μάθουν τα παιδιά για τον κορονοϊο με τον πιο όμορφο και δημιουργικό τρόπο.

To Covibook, είναι ένα μικρό και ηλεκτρονικό βιβλίο που μόνο στόχο έχει να καθησυχάσει τα μικρά παιδιά που δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι αυτός ο ιός και γιατί μένουν κλεισμένα μέσα στο σπίτι εξαιτίας του.

paidiko vivlio gia ton koronoio covibook 2

Δείτε το μήνυμα που συνόδευσε η συγγραφέας το βιβλίο της:

«Αγαπητές οικογένειες και αγαπητοί εκπαιδευτικοί σε όλο τον κόσμο. Δημιούργησα αυτό το μικρό βιβλίο για να υποστηρίξω
και να καθησυχάσω τα παιδιά μας, κάτω των 7 ετών, σχετικά με τον κορονοϊο (COVID-19). Αυτό το βιβλίο είναι μια πρόσκληση για τις οικογένειες να συζητήσουν το πλήρες φάσμα των συναισθημάτων που προκύπτουν από την τρέχουσα κατάσταση. Είναι σημαντικό να επισημάνω ότι αυτό το βιβλίο δεν επιδιώκει να αποτελέσει πηγή επιστημονικών πληροφοριών, αλλά ένα εργαλείο που βασίζεται στη φαντασία. Σας προτείνω να εκτυπώσετε το βιβλίο, ώστε τα παιδιά να μπορούν να το ξεφυλλίσουν. Θυμηθείτε ότι τα συναισθήματα επεξεργάζονται μέσω του επαναλαμβανόμενου παιχνιδιού και των ιστοριών που διαβάζονται πολλές φορές. Μοιραστείτε το COVIBOOK και βοηθήστε να «φύγει» το άγχος των παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Με αγάπη,

Manuela Molina - η συγγραφέας»

paidiko vivlio gia ton koronoio covibook 1

Κατεβάστε το βιβλίο στα ελληνικά εδώ

Κατεβάστε το βιβλίο στα αγγλικά εδώ

Κατεβάστε το βιβλίο στα γερμανικά εδώ

Κατεβάστε το βιβλίο στα ιταλικά εδώ

Κατεβάστε το βιβλίο στα γαλλικά εδώ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved