Πάσχα στο σπίτι: Υπέροχες πασχαλινές ταινίες που μπορούν να δουν τα παιδιά σας (vids)

Παιδικές ταινίες που μέσα από αυτές τα παιδιά μπορούν να κατανοήσουν το Πάσχα.

Πάσχα στο σπίτι: Υπέροχες πασχαλινές ταινίες που μπορούν να δουν τα παιδιά σας (vids)

Οι ημέρες που προηγήθηκαν, η Εβδομάδα των Παθών, η Μεγάλη Εβδομάδα, φέρουν θλίψη και πένθος. Τα γεγονότα που διαδραματίζονται αυτές τις ημέρες δεν είναι εύκολο να τα εξηγήσουμε στα παιδιά ειδικά σε μικρότερες ηλικίες. Η αλήθεια είναι πως τα παιδιά είναι εκείνα που δυσκολεύονται περισσότερο από όλους, να κατανοήσουν όλα τα παραπάνω, όμως εσείς έχετε τη δυνατότητα τώρα που #μένουμε_σπίτι να τους εξηγήσετε τα πάντα γύρω από το Πάσχα, με απλό τρόπο.

Πώς θα το καταφέρετε αυτό;

Μα φυσικά μέσα από υπέροχες παιδικές ταινίες που δείχνουν σε ένα παιδί τις παραβολές, τα θαύματα και τις θησίες του Ιησού Χριστού.

Είναι γνωστό πως τα παιδιά αντιλαμβάνονται πολύ καλύτερα τα νοήματα και τα γεγονότα μέσω της εικόνας και οι παρακάτω ταινίες είναι οι κατάλληλες.

Ιησούς Χριστός – Γέννηση, θαύματα και παραβολές

Μία όμορφη, διδακτική ταινία κινουμένων σχεδίων, στα ελληνικά, ολόκληρη η ταινία, όπου προβάλει σε ορθόδοξη παρουσίαση την πρώτη παρουσία του Ιησού Χριστού στην γη. Παρουσιάζει την γέννηση, τα θαύματα, τις παραβολές, την διδασκαλία, την σταύρωση, την ανάσταση την ανάληψη και άλλα γεγονότα που σχετίζονται με την Αγία ζωή Του.



Η Ανάσταση του Ιησού Χριστού

Μία όμορφη, διδακτική ταινία κινουμένων σχεδίων, στα ελληνικά, ολόκληρη η ταινία, όπου προβάλει σε ορθόδοξη παρουσίαση την πρώτη παρουσία του Ιησού Χριστού στην γη. Παρουσιάζει την ανάσταση του Ιησού χριστού.



Ιησούς - Ένα βασίλειο χωρίς σύνορα



Η ιστορία του Ιησού

Η ιστορία του Ιησού Χριστού (Υιού του Θεού) για τα παιδιά. Σύμφωνα με το Ευαγγέλιο του Λουκά. (είναι μεταγλωτισμένο)



Η Σταύρωση του Ιησού



Η Ανάσταση του Λαζάρου



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved