Δραστηριότητες για όλους - Τι μπορείτε να κάνετε στην Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο;

Τι μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά σας στην Αθήνα το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου; 

Δραστηριότητες για όλους - Τι μπορείτε να κάνετε στην Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο;

Μία ακόμη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της. Μπορεί ο καιρός να μην προβλέπεται ιδιαίτερα καλός, τίποτα όμως δεν θα μας χαλάσει το επικείμενο διήμερο.

Το Σαββατοκύριακο είναι η ιδανική αφορμή για να περάσουμε λίγο περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μας, να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε όμορφες οικογενειακές δραστηριότητες.

Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στην Αθήνα όλοι μαζί; Οι επιλογές είναι πολλές. Ας τις δούμε παρακάτω.

Θέατρο

Τα παιδιά ενθουσιάζονται με το θέατρο. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώνεται μπροστά τους. Η ιστορία, η μουσική, οι κινήσεις των ηθοποιών, όλα συμβάλλουν στη δημιουργία ενός φανταστικού κόσμου που ταξιδεύει και καλλιεργεί τη δημιουργικότητα των παιδιών. Καλλιεργήστε στο παιδί σας τη θεατρική κουλτούρα ήδη από τη μικρή του ακόμη ηλικία. Δείτε ποιες θεατρικές παραστάσεις παίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο εδώ.

Σινεμά

Τα παιδιά λατρεύουν τις παιδικές ταινίες. Τι καλύτερο λοιπόν από το να απολαύσετε όλοι μαζί μία στο σινεμά. Δείτε ταινίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν εδώ.

Δραστηριότητες

Οι διάφορες εξωσχολικές δραστηριότητες μπορούν να προσφέρουν πολλές εμπειρίες και γνώσεις στα παιδιά. Δείτε ποιες μπορεί να κάνει το παιδί σας αυτό το Σαββατοκύριακό εδώ.

Περίπατοι

Μπορεί μπήκαμε στον Νοέμβρη, όμως όσο ο καιρός το επιτρέπει, μπορείτε ακόμη να κάνετε πρωινές ή απογευματινές βόλτες. Τι καλύτερο λοιπόν από το να απολαύσετε έναν περίπατο όλοι μαζί οικογενειακώς. Δείτε γνωστά και άγνωστα μέρη στην Αθήνα που μπορείτε να επισκεφτείτε εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved