Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια - Τι μπορείτε να κάνετε στην Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο;

Ένας ακόμα μήνας φτάνει στο τέλος του.

Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια - Τι μπορείτε να κάνετε στην Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο;

Ο Δεκέμβρης και μαζί του τα Χριστούγεννα, είναι μόλις μία ανάσα μακριά. Σιγά-σιγά μπαίνουμε στο κλίμα τον γιορτών και όλα γύρω μας μοιάζουν πιο λαμπερά και όμορφα.

Τα Χριστούγεννα ανέκαθεν ήταν μία οικογενειακή γιορτή. Μπορούμε να περάσουμε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μας και να απολαύσουμε μοναδικές δραστηριότητες που έχουν ήδη ξεκινήσει.

Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν στην Αθήνα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου και την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου στην Αθήνα όλοι μαζί; Θέατρο, εκθέσεις, δραστηριότητες... Τι από όλα αυτά θα διαλέξετε; Οι επιλογές είναι πολλές!

Θέατρο

Τα παιδιά ενθουσιάζονται με το θέατρο. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώνεται μπροστά τους. Η ιστορία, η μουσική, οι κινήσεις των ηθοποιών, όλα συμβάλλουν στη δημιουργία ενός φανταστικού κόσμου που ταξιδεύει και καλλιεργεί τη δημιουργικότητα των παιδιών. Καλλιεργήστε στο παιδί σας τη θεατρική κουλτούρα ήδη από τη μικρή του ακόμη ηλικία. Δείτε ποιες θεατρικές παραστάσεις παίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο εδώ.

Δραστηριότητες

Οι διάφορες εξωσχολικές δραστηριότητες μπορούν να προσφέρουν πολλές εμπειρίες και γνώσεις στα παιδιά. Δείτε ποιες μπορεί να κάνει το παιδί σας αυτό το Σαββατοκύριακό εδώ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved