Ρούλα Ρέβη: Το ρομαντικό βίντεο με τον Αποστόλη Τότσικα και τα παιδιά τους (pics)

Το ρομαντικό βίντεο δημοσίευσε η διάσημη φωτογράφος στο Instagram.

Ρούλα Ρέβη: Το ρομαντικό βίντεο με τον Αποστόλη Τότσικα και τα παιδιά τους (pics)

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην ελληνική showbiz.

Εκείνος, γοητευτικός και καταξιωμένος ηθοποιός. Εκείνη, μία γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και μία επιτυχημένη φωτογράφος. Παντρεύτηκαν στην Αμερική, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το 2015 ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, ο Άγγελος και η Ειρήνη.

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη έχουν δημιουργήσει μία πολύ δεμένη οικογένεια. Και για τους δύο τα παιδιά τους είναι πρώτη προτεραιότητα και συχνά μοιράζονται μαζί μας οικογενειακές τους στιγμές στα social media.

Τέσσερα χρόνια μετά τη γέννησή τους, τα δίδυμα έχουν μεγαλώσει πολύ. Ειδικά οι φωτογραφίες που ανεβάζει η Ρούλα Ρέβη στο Instagram της είναι πραγματικά υπέροχες.

roula.revi 61621547 138911387317140 5161446915440478456 n

Το πιο όμορφο όμως στιγμιότυπο που έχουμε δει μέχρι και σήμερα μοιράστηκε μαζί μας μόλις χθες. Η διάσημη φωτογράφος απαθανατίζει τον Αποστόλη Τότσικα που κρατάει τα δύο παιδιά τους σε μία εξόρμησή τους στη φύση. Μάλιστα η διάσημη μαμά με τη βοήθεια μίας εφαρμογής έχει πετύχει να δώσει κίνηση στον ουρανό και τα σύννεφα και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:





Πηγή φωτογραφίας: Instagram @roula.revi

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved