Πώς θα κάνεις το πιο πρωτότυπο παιδικό πάρτυ του Χειμώνα;

Το παιδάκι σου περιμένει όλη τη χρονιά για αυτήν την ημέρα!

Πώς θα κάνεις το πιο πρωτότυπο παιδικό πάρτυ του Χειμώνα;

Το παιδάκι σου περιμένει όλη τη χρονιά για αυτήν την ημέρα! Τα γενέθλιά του είναι μία ξεχωριστή στιγμή για εκείνο, κυρίως γιατί είναι η καλύτερη αφορμή για να γιορτάσει, να παίξει και να διασκεδάσει με τους φίλους του. Και εσύ, που όπως κάθε μανούλα, θέλεις να του προσφέρεις πάντα το καλύτερο, αναζητάς τον ιδανικό χώρο για να του χαρίσεις μια αξέχαστη εμπειρία. Γιατί υπάρχει κάτι καλύτερο από το να το βλέπεις να χαμογελάει;

Και επειδή δεν θέλεις να κάνεις μία βαρετή γιορτή, πόσω μάλλον ένα αποτυχημένο πάρτυ, στο οποίο μικροί και μεγάλοι θα… πλήξουν, κάναμε μία μικρή έρευνα για να σε βοηθήσουμε. Ξέχνα λοιπόν, τους ξεπερασμένους παιδότοπους με τα πλαστικά μπαλάκια. Τώρα μπορείς να κάνεις μία όμορφη «έκπληξη» στο αγγελούδι σου, επιλέγοντας μία ιδιαίτερη πρόταση που θα το ενθουσιάσει πραγματικά. Η πιο πρωτότυπη επιλογή είναι ένα υπέροχο pool party στα Χελωνάκια!

Πάρτυ σε πισίνα τον Χειμώνα; Και όμως, είναι η τέλεια αφορμή για να φέρεις πίσω το Καλοκαίρι στον πιο ζεστό και όμορφο χώρο, που προσφέρεται για ατελείωτα παιχνίδια στο νερό. Οι μαμάδες με το που μπουν σε οποιοδήποτε από τα τρία ολοκαίνουργια παιδικά κολυμβητήρια σε Αγία Παρασκευή, Καλλιθέα και Ίλιον, θα νομίζουν ότι επέστρεψε ο Ιούλιος από τη ζέστη και τα πιτσιρίκια θα μπορούν να ευχαριστηθούν τα παιχνίδια στο νερό χωρίς το άγχος κάποιας ίωσης…

XELONAKIA 2

Το καλύτερο; Στα Χελωνάκια τα μικρά θα κάνουν βουτιές και θα παίζουν παιχνίδια στο νερό υπό την καθοδήγηση γυμναστριών – ναυαγοσωστριών. Παράλληλα, εσύ θα απολαμβάνεις καφέ, τσάι ή αναψυκτικό συζητώντας με άλλους γονείς και φίλους μέχρι τη μεγάλη στιγμή της… έκπληξης. Το παιδάκι σου θα σβήσει κεράκια στο νερό με ειδική πλατφόρμα, που θα ζηλέψουν μικροί και μεγάλοι!

Πριν αρχίσει το πρόγραμμα του κλόουν θα πεταχτείς ως τα αποδυτήρια να τα αλλάξεις (εκεί, θα βρεις μέχρι και πιστολάκια για τα μαλλάκια τους) και μετά θα αναλάβουν ξανά οι ειδικοί! Το παιχνίδι θα συνεχιστεί μέχρι να «εξαντληθούν», ενώ εσύ θα χαλαρώνεις, βλέποντάς τα να διασκεδάζουν. Όλα αυτά μέχρι να ανοίξει ο σπιτικός μπουφές με υγιεινές λιχουδιές φτιαγμένες αποκλειστικά για παιδιά αλλά και για γονείς με άποψη!

XELONAKIA 3

Να είσαι σίγουρη ότι στο τέλος του πάρτυ, τα παιδάκια θα είναι ευτυχισμένα και έτοιμα για ύπνο και οι μαμάδες των συμμαθητών του μικρού σου θα σε κοιτάζουν με ευγνωμοσύνη που κατάφερες το πιο αξέχαστο παιδικό πάρτυ!

Περισσότερες πληροφορίες για να σχεδιάσεις το καλύτερο πάρτυ του Χειμώνα στα Χελωνάκια μπορείς να βρεις εδώ. Αποφάσισε σύμφωνα με τις ανάγκες σου και δες ακριβώς το κόστος του πάρτυ σου online, με ένα μόνο κλικ!

Μάθετε περισσότερα για τα Χελωνάκια στο: www.xelonakia.gr

Tip: Σου θυμίζουμε ότι επειδή είναι πραγματικά το must του φετινού χειμώνα, πρόσεξε λίγο τη διαθεσιμότητα στις ημερομηνίες!

XELONAKIA 4
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved