Πώς να μετατρέψετε τα ψώνια με τα παιδιά στην πιο διασκεδαστική υπόθεση

Οι διακοπές τελείωσαν και η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι γεγονός, για μικρούς και μεγάλους!

Πώς να μετατρέψετε τα ψώνια με τα παιδιά στην πιο διασκεδαστική υπόθεση

Όλοι μας τρέχουμε αυτόν τον καιρό για να προετοιμαστούμε για την έναρξη της νέας χρονιάς -και δη της σχολικής- και να προμηθευτούμε με όλα όσα θα χρειαστούν τα παιδάκια μας το φετινό Φθινόπωρο.

Πού μπορούμε να πάμε, όμως, για να κάνουμε τις απαραίτητες αγορές δίχως να κουραστούμε; Τα ψώνια μαζί με τα παιδιά δεν είναι εύκολη υπόθεση και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι οι γονείς! Εκείνα βαριούνται να πηγαίνουν από μαγαζί σε μαγαζί και μέσα σε λίγη αρχίζουν να παραπονιούνται. «Μαμά βαρέθηκα, πάμε να φύγουμε», «Θέλω να πάω να παίξω…», «Γιατί με έφερες εδώ;». Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ατάκες που ακούμε από τα μικρά μας, όταν τα παίρνουμε μαζί μας για ψώνια.

Επειδή, όμως, σε πολλές περιπτώσεις η παρουσία τους είναι απαραίτητη και στα ψώνια, πρέπει να βρούμε τρόπους ώστε να κάνουμε αυτή τη διαδικασία όσο πιο εύκολη και όμορφη γίνεται, τόσο για εκείνα, όσο και για εμάς. Εμείς, λοιπόν, το ψάξαμε το θέμα και ανακαλύψαμε μια λύση που σίγουρα θα καλύψει όλη την οικογένεια αυτό το Φθινόπωρο.

Το κατάλληλο εμπορικό για ψώνια και παιχνίδι

AVENUE BACK TO SCHOOL 1

Μια βόλτα στο κατάλληλο εμπορικό κέντρο θα σας βοηθήσει να εξυπηρετήσετε όλες σας τις ανάγκες και για εμάς, το AVENUE στο Μαρούσι αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για σχολικές αγορές, άνεση και διασκέδαση.

Διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία καταστημάτων για όλη την οικογένεια και για κάθε γούστο -για αυτό άλλωστε μας καλύπτει κάθε φορά που το επισκεπτόμαστε. Το σημείο το οποίο μας ενθουσίασε ακόμη περισσότερο φέτος, όμως, είναι ότι θα κάνει ακόμη πιο εύκολη την επάνοδο των μικρών μας στην πόλη. Ναι, τον φετινό Σεπτέμβριο το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο ετοίμασε μια σειρά εκδηλώσεων με ένα ξεχωριστό «επισκέπτη» ο οποίος θα εμφανιστεί «ζωντανός» για πρώτη φορά στην Ελλάδα: Τον Ροζ Πάνθηρα!

Το πιο αστείο «σχολείο» για… ντέτεκτιβ είναι γεγονός

AVENUE BACK TO SCHOOL 2

Από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου θα στηθεί στο κέντρο του AVENUE το πιο διασκεδαστικό «σχολείο» για… ντέτεκτιβ. Σε αυτό, ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων θα χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου και παιχνιδιού (τις καθημερινές από τις 17.00 έως τις 21.00 και τα Σάββατα από τις 12.00 έως τις 20.00)!
Πρόκειται για μια πραγματική περιπέτεια την οποία τα παιδιά θα βιώσουν με τις κατάλληλες… μεταμφιέσεις και εξοπλισμό. Τι ακριβώς θα κάνουν; Θα αναζητήσουν αποτυπώματα, θα ακολουθήσουν ίχνη, θα μάθουν τη γλώσσα των ντέτεκτιβ, θα αναλύσουν στοιχεία και θα μάθουν τα πάντα για την παρακολούθηση! Αφού παρακολουθήσουν όλα τα «μαθήματα» τους, τα παιδιά θα πρέπει να δοκιμάσουν στην πράξη όσα έμαθαν και να φτάσουν με πολλή δράση στη λύση του μυστηρίου.

Το καλύτερο, όμως, το κρατάμε για το τέλος. Διότι έπειτα από τα «μαθήματα» θα πραγματοποιούνται και… ειδικές τελετές κατά τη διάρκεια των οποίων τα παιδιά θα παραλαμβάνουν τα πτυχία τους από τον αγαπημένο τους Ροζ Πάνθηρα και οι γονείς-συνοδοί θα τα φωτογραφίζουν! Έτσι θα θυμούνται πάντα ότι τα κατάφεραν και θα νιώθουν περήφανοι για αυτήν την αξέχαστη εμπειρία που έζησαν στο AVENUE!

Υπάρχουν, λοιπόν, τρόποι για να μετατρέψετε τα ψώνια με τα παιδιά στην πιο όμορφη εμπειρία και το σίγουρο είναι πως ο Ροζ Πάνθηρας θα σας βοηθήσει αυτό το Φθινόπωρο να συνδυάσετε τις εξορμήσεις σας στο αγαπημένο σας εμπορικό με διασκέδαση και πολύ γέλιο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved