25η Μαρτίου: Οι δωρεάν εκδηλώσεις για να πάτε με τα παιδιά σας

Την Κυριακή είναι η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου και είναι και μία εξαιρετική ευκαιρία για μία βόλτα με τα παιδιά

25η Μαρτίου: Οι δωρεάν εκδηλώσεις για να πάτε με τα παιδιά σας

Και όπως φαίνεται, ο καιρός θα είναι με το μέρος σας, οπότε αδράξτε την ευκαιρία για μία επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης ή στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου για την 25η Μαρτίου έχουν προγραμματιστεί δωρεάν εκδηλώσεις.

Εκδηλώσεις στο ΚΠΙΣΝ

niarxos ekdilosieis

Με αφορμή την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), προσκαλεί τους επισκέπτες του την Κυριακή 25/03, σε μία ενδιαφέρουσα ομιλία, με θέμα τις τοπικές φορεσιές στο γύρισμα του 19ου αιώνα

Η σκηνογράφος-ενδυματολόγος, ιστορικός του ενδύματος και Πρόεδρος του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος, Ιωάννα Παπαντωνίου, θα μιλήσει για την εξέλιξη των γυναικείων και ανδρικών φορεσιών του ελλαδικού χώρου γύρω στον 18ο αιώνα.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση

niarxos ekdiloseis

Επίσης, την ίδια μέρα θα υπάρξουν και άλλες δωρεάν εκδηλώσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικού και αθλητικού χαρακτήρα. Ενδεικτικά, την 25η Μαρτίου, οι πιο μικροί φίλοι του Πάρκου μπορούν να γνωρίσουν το σώμα και τις ικανότητές τους, μέσω της ενόργανης γυμναστικής και σε συνδυασμό με παιχνίδι και διασκέδαση!

Δείτε εδώ όλες τις εκδηλώσεις του Ιδρύματος για την 25η Μαρτίου

Μουσείο της Ακρόπολης

moyseio akropolis

Το Μουσείο της Ακρόπολης θα γιορτάσει την Εθνική Επέτειο με ελεύθερη είσοδο για όλους τους επισκέπτες, τόσο στη μόνιμη έκθεση του Μουσείου όσο και στην περιοδική έκθεση "Ελευσίνα. Τα μεγάλα μυστήρια". Οι εκθεσιακοί χώροι του Μουσείου θα παραμείνουν ανοιχτοί από τις 9 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και άλλες παράλληλες δράσεις στο ισόγειο του Μουσείου, όπως την παρουσίαση πινάκων ζωγραφικής με θέμα τους Έλληνες του 1821 και τα αρχαία μνημεία, της συλλογής Μιχάλη & Δήμητρας Βαρκαράκη και την παρουσίαση ζωγραφικής και καλλιγραφίας από Κινέζους καλλιτέχνες του Μουσείου της Σαγκάης.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Μουσείου της Ακρόπολης

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved