
Η μουσική στο Summer Nostos Festival 2017!
Λεωνίδας Καβάκος, The Cinematic Orchestra, Yo La Tengo, Mélanie De Biasio, Νίκος Πορτοκάλογλου, Λένα Πλάτωνος, ΜΕΛΙSSES, Μόνικα, Charlotte Rampling, Saul Williams, Μάρκελλος Χρυσικόπουλος και Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, και πολλοί ακόμα εμφανίζονται δωρεάν στο line up του φετινού SNFestival!

To Summer Nostos Festival 2017 συστήνεται στο μουσικόφιλο κοινό με ένα εντυπωσιακό line up που περιλαμβάνει δωρεάν live εμφανίσεις Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών αντιπροσωπεύοντας ένα μεγάλο φάσμα μουσικών ακουσμάτων. Από τις 18 έως τις 25 Ιουνίου οι σκηνές του SNFestival θα φιλοξενήσουν ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της κλασικής και σύγχρονης κλασικής μουσικής, της jazz, της rock, της hip-hop, της pop, της indie, της παραδοσιακής και ethnic μουσικής, συνθέτοντας ένα ηχητικό πανόραμα που έχει να προσφέρει κάτι για τον καθένα. Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο.
Διαβάστε περισσότερα στο culture.gr
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.