Crayola Crayon Melter: Το σούπερ εργαλείο που απογειώνει τη δημιουργικότητα των παιδιών

Ένα χαρτί με χρώματα, σχήματα και εικόνες έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από αυτήν που απλά απεικονίζει.

Crayola Crayon Melter: Το σούπερ εργαλείο που απογειώνει τη δημιουργικότητα των παιδιών

Όταν τα παιδιά ζωγραφίζουν, χρησιμοποιούν τη φαντασία τους αλλά και τις εμπειρίες τους, καθώς η ζωγραφική αποτελεί τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο ώστε να εκφραστούν και να αποτυπώσουν κομμάτια των σκέψεων και των συναισθημάτων που υπάρχουν μέσα τους, σε κάθε ηλικία.

Όλα ξεκινούν από τις μουτζούρες τους, όπου με κινήσεις συνεχόμενες μπορούν να αποτυπώσουν γραμμές και σχήματα, που αργότερα θα τους δώσουν τη δική τους μοναδική ερμηνεία. Συνήθως, απλώς σχεδιάζουν αυθόρμητα ό,τι τους έρχεται στο μυαλό και αυτό είναι που κάνει τα έργα τους εξαιρετικά ειλικρινή και αποκαλυπτικά για την ψυχοσύνθεση τους. Όσο μεγαλώνουν αρχίζουν και κατανοούν περισσότερα σύμβολα, εντυπωσιάζονται με εικόνες που τους μένουν στο μυαλό και δεν σταματούν μέχρι να καταφέρουν να τις απεικονίσουν.

Κάθε μανούλα γνωρίζει πολύ καλά πως η σχέση των παιδιών με τη ζωγραφική είναι μοναδική και…. Ασταμάτητη: Μονόκεροι και νεράιδες, ζώα της ζούγκλας και ζώα της θάλασσας, σύννεφα, ουράνια τόξα, καράβια και φορτηγά, κάθε τι μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για τα μικρά μας που τώρα μπορούν να απολαύσουν ακόμα περισσότερο τη ζωγραφική τους, καθώς έχουν στα χέρια τους το σούπερ εργαλείο Crayon Melter της Crayola!

Τι φανερώνουν οι ζωγραφιές των μικρών μας Πικάσο

Τα σχέδια, τα χρώματα, η θέση στο χαρτί, οι έντονες ή πιο ελαφριές γραμμές, ο τρόπος που πιέζουν την κηρομπογιά τους στο χαρτί σκιαγραφούν τον ψυχολογικό χάρτη των παιδιών, τη σχέση με το περιβάλλον και τον κόσμο τους.

crayola-2.jpg

Τα παιδιά δεν ξέρουν και δεν έχουν πολλούς τρόπους να εκφράσουν τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που βιώνουν. Εκφράζουν τους φόβους, τις χαρές, τις ελπίδες, τα όνειρα και τους εφιάλτες τους μέσα από τα έργα τους, καθώς η έκφραση των παιδιών είναι ένα μέρος της φύσης τους και ο κάθε μονόκερος, ο κάθε λύκος, το κάθε ψάρι και το κάθε φυσικό τοπίο που δημιουργούν, μας δίνουν μανούλες το κλειδί για να δούμε στον κόσμο τους και να τον κατανοήσουμε καλύτερα.

Τώρα, μπορούμε να δώσουμε στα παιδάκια μας τη νέα πρόταση της Giochi Preziosi για τη ζωγραφική τους: Το μοναδικό Crayola Crayon Melter, ένα εργαλείο που μπορεί πραγματικά να απογειώσει την εμπειρία της ζωγραφικής για κάθε παιδί, ανοίγοντάς τους νέους, απέραντους ορίζοντες.

Το καλλιτεχνικό ταξίδι των παιδιών στο φανταστικό τους κόσμο ξεκινά με το Crayon Melter της Crayola

Ναι, υπάρχει ένα εργαλείο που δίνει τη δυνατότητα στα παιδάκια μας να φτιάξουν νέες χειροτεχνίες, σχολικές εργασίες και καθημερινές δημιουργικές δραστηριότητες και δεν είναι άλλο από το Crayola Crayon Melter!

crayola-3.jpg

Πρόκειται για ένα σούπερ βοήθημα που θερμαίνει τις Crayola κηρομπογιές τους, ώστε να μπορούν να δημιουργούν έργα τέχνης, με διαφορετικές υφές και διαφορετικά υλικά, πανεύκολα. Με μύτη χαμηλής θερμότητας για αποφυγή κάθε κινδύνου και ασφαλές γρήγορο στέγνωμα των χρωμάτων που συνθέτουν τις δημιουργίες τους, δίνει τη δυνατότητα σε αυτά αλλά και σε εμάς τις μαμάδες, να δημιουργήσουμε μοναδικές DIY (Do It Yourself) ζωγραφιές και κατασκευές, περνώντας ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μας.

Αξιοποιώντας κάθε υλικό και επιφάνεια, γυάλινη, ξύλινη, κεραμική ακόμα και σε καμβά, με τον οποίο μετά θα διακοσμήσουμε το παιδικό δωμάτιο – ή και άλλους χώρους του σπιτιού, μπορούμε να ικανοποιήσουμε στο έπακρο όλες τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της οικογένειας, μόνο με το Crayon Melter, που λειτουργεί εξαιρετικά σε όλα αυτά τα υλικά.

crayola-4.jpg

Τα παιδιά δεν λένε ποτέ «όχι» στη ζωγραφική – ειδικά όταν πρόκειται για πολύ ξεχωριστή εμπειρία. Είναι η ευκαιρία τους να παίζουν με χρώματα, κηρομπογιές, σκέψεις, συναισθήματα, να μουτζουρώνουν και να μουτζουρώνονται και να δημιουργούν έναν αποκλειστικά δικό τους κόσμο, καλώντας μας να τον ανακαλύψουμε μαζί τους. Με το Crayola Crayon Melter, η φαντασία τους δεν γνωρίζει όρια και μαζί τους, διασκεδάζουμε κι εμείς στο έπακρο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved