Τρεις λόγοι που δεν πρέπει να χάσουμε την νέα animation ταινία της Disney «Παράξενος Κόσμος»

Αν έχεις παιδί, βαφτιστήρι ή ανιψάκι, τότε σίγουρα έχεις αναρωτηθεί πολλές φορές πώς να περάσεις το Σαββατοκύριακο με το μικρό σου, ευχάριστα και διασκεδαστικά.

Τρεις λόγοι που δεν πρέπει να χάσουμε την νέα animation ταινία της Disney «Παράξενος Κόσμος»

Να επιλέξεις βόλτα στο πάρκο ή χειροτεχνίες στο σπίτι; Μήπως να προτιμήσεις μία επίσκεψη στο σινεμά για την προβολή της πιο πολυσυζητημένης ταινίας της σεζόν;

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η προβολή μίας ταινίας, είναι μία δραστηριότητα που απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι. Διότι παρακολουθώντας μία ταινία, εμείς οι μεγαλύτεροι έχουμε την ευκαιρία να ξεφύγουμε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, ενώ τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν -έστω και νοητά- σε μία συναρπαστική περιπέτεια.

Πώς θα γνωρίζεις όμως, ποια είναι η κατάλληλη ταινία για εσένα και το μικρό σου; Αρκεί να εμπιστευτείς μία εταιρεία που εδώ και χρόνια παρουσιάζει ταινίες που μας «ταξιδεύουν». Ο λόγος για τη Feelgood Entertainment, που τώρα μας φέρνει τη νέα animation ταινία της Disney, η οποία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου και θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους: Ο λόγος για την ταινία «Παράξενος Κόσμος». Και παρακάτω σου έχουμε τρεις λόγους που αξίζει να τη δεις μαζί με το παιδί σου!

paraksenos-kosmos02.jpg

#1 Η πλοκή της ταινίας θα σε καθηλώσει

Μπορεί να ακούς συχνά για την καθοριστική σημασία του καστ των ηθοποιών και για τα μοναδικά γραφικά και εφέ, που κάνουν την εμφάνισή τους στη μεγάλη οθόνη όμως, το Α και το Ω για την επιτυχία ή όχι μίας ταινίας «κρύβεται» στην πλοκή της. Τι σημαίνει αυτό; Πως το storytelling γύρω από το οποίο θα ξετυλιχθεί το «κουβάρι» της ιστορίας, είναι που θα σε κάνει να κλαις από τα γέλια και να κρατάς την ανάσα σου από αγωνία!

Και επειδή λίγες είναι οι ταινίες που τα έχουν όλα αυτά, να ξέρεις πως η νέα animation ταινία της Disney, «Παράξενος Κόσμος», υπόσχεται να σε συναρπάσει από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Αρκεί να ακολουθήσεις μαζί με το παιδί ή το ανιψάκι σου τους κεντρικούς ήρωες, δηλαδή την οικογένεια εξερευνητών Clade και να εξερευνήσετε μαζί τους μία αχαρτογράφητη, εχθρική και θαυμαστή περιοχή, βιώνοντας μία ανεπανάληπτη περιπέτεια.

Για να πάρετε, μάλιστα, πρώτοι μέρος σε αυτήν την περιπέτεια, μην παραλείψεις να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό που πραγματοποιείται στο Instagram του Mothersblog.gr! Ακολουθώντας τα βήματα του διαγωνισμού, μπορείς να διεκδικήσεις μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere που θα διοργανώσει το Mothersblog.gr με τη Feelgood Entertainment την Τετάρτη στις 23 Νοεμβρίου στα Village Cinemas του The Mall Athens με ώρα προσέλευσης τις 18.00 και ώρα έναρξης τις 18:30!

#2 Με την εγγύηση των καλύτερων στον «κόσμο» των κινουμένων σχεδίων

Αν εσύ και το μικρό σου λατρεύετε τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους, τότε αναμφίβολα μία από τις κωμικές ταινίες κινουμένων σχεδίων με υπερ-ήρωες, την οποία δεν θα ξεχάσετε όσα χρόνια και αν περάσουν, είναι το «Big hero 6».

Ήδη ανυπομονείτε να απολαύσετε μοναδικές ατάκες που χαρίζουν άφθονο γέλιο; Τότε δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη για να δείτε μαζί την ταινία «Παράξενος Κόσμος», αρκεί να γνωρίζετε πως θα αφεθείτε σε ένα ευφάνταστο κινηματογραφικό δημιούργημα με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Don Hall, που είναι βραβευμένος με Oscar για την ταινία «Big Hero 6», σε παραγωγή του Roy Conli, επίσης βραβευμένου με Oscar για την ίδια ταινία. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο; Αδράξτε την ευκαιρία για να δείτε μία νέα μία sci-fi adventure ταινία animation!

paraksenos-kosmos03.jpg

#3 Τα κοινωνικά ζητήματα που θίγει η πιο διασκεδαστική sci-fi περιπέτεια

Κι όμως, η κοινωνική διάσταση που προσφέρουν ταινίες όπως ο «Παράξενος Κόσμος» είναι ένας από τους λόγους που τις καθιστούν ξεχωριστές. Ειδικότερα όταν τα «μηνύματα» που περνάει -τόσο σε μικρούς, όσο και σε μεγάλους- μας βάζουν σε σκέψεις.

Ποιος θα πίστευε μάλιστα, πως μία τόσο ιδιαίτερη παρέα, όπως εκείνη με πρωταγωνιστή τον Searcher Clade, έναν οικογενειάρχη που βρίσκεται έξω από τα νερά του σε μια απρόβλεπτη αποστολή (και με τη φωνή του Jake Gyllenhaal), θα κατάφερνε να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα, όπως εκείνο της σχέσης πατέρα και γιου, της σημασίας της οικογενειακής κληρονομιάς και του diversity equity;

Όπως δήλωσε, άλλωστε, ο σκηνοθέτης Don Hall, «η ταινία ‘’Παράξενος Κόσμος’’ είναι μια πρωτότυπη κωμική περιπέτεια animation για τρεις γενιές της οικογένειας Κλέιντ που ξεπερνούν τις διαφορές τους, ενώ εξερευνούν έναν παράξενο, θαυμαστό και πολύ συχνά εχθρικό κόσμο». Εμείς το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να τον ανακαλύψουμε, εξερευνώντας και πτυχές της δικής μας οικογενειακής ζωής.

paraksenos-kosmos04.jpg

Αν πιστεύεις πως η αγάπη σου για το σινεμά προέρχεται από τη σχέση εμπιστοσύνης που έχεις χτίσει όλα αυτά τα χρόνια με τις ταινίες που επιλέγεις να βλέπεις, τότε ένα είναι το σίγουρο: Όταν σκέφτεσαι την προβολή μίας καινούργιας ταινίας -θέλοντας και μη- σου έρχεται στο μυαλό μία εταιρεία που εδώ και σχεδόν 15 χρόνια, κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο κομμάτι της ψυχαγωγίας: Η Feelgood Entertainment! Και η νέα ταινία των Walt Disney Animation Studios «Παράξενος Κόσμος» που σου φέρνει, είναι μία μοναδική ευκαιρία να μοιραστείς με το παιδί σου μία ξεχωριστή, κινηματογραφική περιπέτεια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved