Διασκεδαστικά παιχνίδια για να παίξετε στο αυτοκίνητο με τα παιδιά σας

Αυτά είναι τα καλύτερα παιχνίδια οδικού ταξιδιού.

Διασκεδαστικά παιχνίδια για να παίξετε στο αυτοκίνητο με τα παιδιά σας
Photo by Anton Luzhkovsky on Unsplash

Το να πείσετε τα παιδιά σας να κάνετε ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο δεν είναι και η πιο εύκολη αποστολή.

Ένας τρόπος για να τους ενθουσιάσετε (και τολμώ να πω, να είναι έτοιμοι στην ώρα τους) είναι η ιδέα των διασκεδαστικών παιχνιδιών που μπορείτε να παίξετε στο αυτοκίνητο. Η βασική λεπτομέρεια σε κάθε φοβερό οικογενειακό οδικό ταξίδι.

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, οι αποστάσεις που θα κάνετε με το αμάξι μπορεί να κουράσουν τα μικρά σας, έτσι μπορείτε να τα απασχολήσετε δημιουργικά, πέρα από το να τους βάλετε το αγαπημένο τους τραγούδι στο ράδιο.

Και έτσι θα έχουν να θυμούνται όμορφες στιγμές μαζί σας, και στο μέλλον θα μάθουν και στα δικά τους παιδιά τα «οδικά παιχνίδια» που θα τους έχετε μάθει.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, τα καλύτερα παιχνίδια οδικού ταξιδιού για να κάνουμε την επόμενη μεγάλη διαδρομή σας με το αυτοκίνητο να την νιώθετε πιο σύντομη από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

paidi autokinitio

Πάω για πικνίκ

Ένα κλασικό παιχνίδι που θα κάνει τα παιδιά να σκεφτούν και να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους. Το πρώτο άτομο ξεκινά λέγοντας, "Πηγαίνω για πικνίκ" και στη συνέχεια τελειώνει τη φράση του με ένα αντικείμενο για πικνίκ (ή κάτι εντελώς άσχετο για λίγη διασκέδαση) που ξεκινά με το γράμμα "α".

Κάθε άτομο επαναλαμβάνει το πρώτο μέρος της πρότασης αλλά στη συνέχεια προσθέτει τη δική του λέξη που πρέπει να αρχίζει με το επόμενο γράμμα της αλφαβήτου.

20 ερωτήσεις

Ένα παιχνίδι εικασίας για ολόκληρο το αυτοκίνητο. Ένα άτομο σκέφτεται ένα άλλο άτομο, ένα μέρος ή ένα πράγμα. Στη συνέχεια, όλοι κάνουν ερωτήσεις, μέχρι κάποιος να μαντέψει σωστά.

paixnidia autokinitoy

Ονομάστε αυτή τη μελωδία

Πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας, δημιουργήστε μια λίστα αναπαραγωγής με τα αγαπημένα τραγούδια της οικογένειάς σας. Στη συνέχεια, στη διαδρομή, παίξτε μερικά δευτερόλεπτα από κάθε τραγούδι και δείτε ποιος μαντεύει το όνομα του καλλιτέχνη και του τραγουδιού πιο γρήγορα.

Ρωτήστε με οτιδήποτε

Να ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, εμπνευσμένο από το Instagram. Δεδομένου ότι τα περισσότερα παιδιά δεν μπορούν καν να φανταστούν ότι οι γονείς τους ήταν κάποτε και οι ίδιοι παιδιά, αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να τους πείτε δικές σας παιδικές ιστορίες.

Και μπορείτε να αναπολήσετε παλιές αναμνήσεις που μπορεί να έχετε ξεχάσει. Επίσης, αυτός είναι ένας τρόπος που θα σας δέσει πολύ με τα παιδιά σας.

Μπορείτε να δώσετε ένα επιπλέον κίνητρο, επιτρέποντας στον νικητή να επιλέξει ένα τραγούδι που θα ακούσετε όλοι στο αμάξι ως βραβείο.

Με πληροφορίες από: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved