Έξι δραστηριότητες για μαμάδες που βαριούνται

  • Ψήστε κάτι μαζί
  • Δώστε τους μερικά τουβλάκια
  • Βγείτε έξω
  • Παίξτε «χιονοπόλεμο» με κάλτσες
  • Κάντε γιόγκα μαζί
  • Δείτε μια ταινία
Έξι δραστηριότητες για μαμάδες που βαριούνται

Συχνά φαίνεται δύσκολο να διασκεδάσει μια μαμά τα παιδιά, ειδικά όταν είναι τόσο εξαντλημένη από τη δουλειά. Δεν χρειάζεται όμως να σκέφτεστε όλη την ώρα ευφάνταστους τρόπους για να απασχολήσετε τα μικρά σας, υπάρχουν τόσα πολλά απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε!

Αν και είναι υπέροχο να παίζετε με τα παιδιά σας, μερικές φορές, χρειάζεστε απλώς να παίζουν μόνα τους, έτσι ώστε να έχετε και εσείς λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

Η λίστα μας περιγράφει πράγματα που μπορείτε να κάνετε μαζί με τα παιδιά σας, καθώς και πράγματα που μπορούν να κάνουν μόνα τους. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιλέξετε κάτι με βάση τη δική σας ενέργεια και να βοηθήσετε τα παιδιά σας να μην βαριούνται.

Ψήστε κάτι μαζί

Το να φτιάξετε μαζί μια λιχουδιά είναι ένας καλός τρόπος για να διώξετε την πλήξη. Επιλέξτε κάτι που να περιλαμβάνει ανακάτεμα, για να το κάνουν τα παιδιά. Με αυτόν τον τρόπο, αισθάνονται παραγωγικά.

Δώστε τους μερικά τουβλάκια

Τα τουβλάκια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καταπολεμήσετε την πλήξη. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να διαλέξουν τα παιδιά και μπορείτε να τα αφήσετε ελεύθερα να δημιουργήσουν αυτό που θέλουν, ενώ εσείς χαλαρώνετε.

Βγείτε έξω

ti na kano me ta paidia

Βγάλτε τα παιδιά έξω και αφήστε τα να τρέξουν, να κάνουν ποδήλατο, να παίξουν μπάλα. Εάν θέλετε να παίξετε μαζί τους, κάντε το. Αν θέλετε απλώς να χαλαρώσετε ενώ παίζουν, καθίστε στο γκαζόν και τον καφέ σας και απολαύστε τον ήλιο.

Παίξτε «χιονοπόλεμο» με κάλτσες

Είναι ένα παιχνίδι αυτοσχέδιο που τα παιδιά σας θα το χαρούν! Επίσης είναι και ευκαιρία να κουνηθείτε και εσεις!

Κάντε γιόγκα μαζί

Αν θέλετε να χαλαρώσετε κάντε γιόγκα ή κάποιες διατάσεις. Η γιόγκα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αφιερώσετε χρόνο και στο παιδί σας και στον εαυτό σας. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει με την εξάντληση και να βελτιώσει τη διάθεσή σας. Ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να κάνουν γιόγκα μαζί σας λίγα λεπτά κάθε μέρα.

Δείτε μια ταινία

Βρείτε μια νέα ταινία που να είναι φιλική προς τα παιδιά για να την απολαύσουν όλοι στο σπίτι.

Με πληροφορίες από: cafemom.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved