Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα πάρκα για μεγάλους και παιδιά σε όλη την Ελλάδα

  • The Christmas Factory, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
  • Santa Claus Kingdom, Μ.Ε.C. Παιανίας
  • Κidom, Allou Fun Park
  • Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη
  • Ο Μύλος των Ξωτικών, Τρίκαλα
  • Ονειρούπολη, Δράμα
  • Χριστουγεννιάτικο χωριό του κόσμου, Κατερίνη
  • Αστερόκοσμος, Θεσσαλονίκη
Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα πάρκα για μεγάλους και παιδιά σε όλη την Ελλάδα
Instagram / christmasfactory

Χριστούγεννα σημαίνουν μαγεία, χαρά και χρόνος με την οικογένεια.

Σε αντίθεση με τα περσινές γιορτές που βρισκόμασταν εν μέσω καραντίνας, φέτος θεματικά χριστουγεννιάτικα πάρκα σε όλη την Ελλάδα έχουν ανοίξει τις πόρτες τους και περιμένουν μεγάλους και παιδιά για όμορφες στιγμές και μοναδικές εμπειρίες.

Είτε μένετε στην Αττική, είτε στην Επαρχία, δείτε ποια βρίσκονται κοντά σας και επισκεφτείτε τα, πάντα βέβαια με προσοχή και τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Χριστουγεννιάτικα πάρκα στην Αττική

The Christmas Factory, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

christmas factory

Πηγή φωτογραφίας: instagram / christmasfactory

  • Από 27/11/2021 έως 06/01/2022
  • Τοποθεσία: Πειραιώς 100, Αθήνα
  • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή, 16:00 – 22:00 & Σάββατο και Κυριακή, 10:00 - 22:00

Μετά από δύο χρόνια, το Christmas Factory άνοιξε και πάλι τις πύλες του και περιμένει παιδιά κάθε ηλικίας αλλά και μεγάλους για να τους ταξιδέψει στον παραμυθένιο κόσμο των Χριστουγέννων.

Διαθέτει πλούσια υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά, 15 καταστήματα εστίασης, 30 εμπορικά καταστήματα και αμέτρητες δραστηριότητες για παιδιά, από carousel, αυτοκινητάκια και ρόδα, μέχρι εργαστήρια και πολλά παιχνίδια. Τα παιδιά μπορούν να γράψουν το δικό τους γράμμα στον Άγιο Βασίλη στο εργαστήριο της κυρά Βασίλαινας, να κάνουν ταχυδακτυλουργικά, κατασκευές και face-painting.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Christmas Factory εδώ.

Santa Claus Kingdom, Μ.Ε.C. Παιανίας

  • Από 4/12/2021 έως 6/01/2022
  • Τοποθεσία: Λεωφόρος Λαυρίου 301, Παιανία
  • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή, 16:00 – 22:00 & Σάββατο και Κυριακή, 10:00 - 22:00

Το Santa Claus Kingdom και φέτος υπόσχεται διασκέδαση και πολύ παιχνίδι. Σε μία έκταση 14.000 τ.μ. μπορείτε να βρείτε παραμυθένια σκηνικά, παιδικούς ήρωες, παιχνίδια Λούνα Παρκ, χριστουγεννιάτικο τρενάκι, αλλά και τον αληθινό Άγιο Βασίλη από το Ροβανιέμι.

Στον χώρο υπάρχει και παγοδρόμιο εσωτερικού χώρου έκτασης 300 τ.μ., παιδότοπος με φουσκωτά παιχνίδια, παιχνίδια δράσης και δεξιοτεχνίας, καλλιτεχνικά εργαστήρια, ενώ το πρόγραμμα φέτος έχει εμπλουτιστεί και με θεατρικές παραστάσεις, παιδικές συναυλίες, μουσικοκινητικά δρώμενα, αφήγηση χριστουγεννιάτικων παραμυθιών και πολλά πολλά ακόμα. Και το καλύτερο; Όλα τα παραπάνω με ένα μόνο εισιτήριο.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Santa Claus Kingdom εδώ.

Christmas Village, Κidom, Allou Fun Park


https://www.instagram.com/p/CXgp7CNIL4D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

  • Τοποθεσία: Λεωφόρος Κηφισού, Πέτρου Ράλλη και Αγ. Ιωάννης Ρέντη
  • Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά, 17:00 – 23.30

Το Kidom έβαλε τα γιορτινά του και ταξιδεύει μεγάλους και παιδιά στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων. Στο χριστουγεννιάτικο πάρκο του Allou Fun Park μπορείτε να απολαύσετε ξυλοπόδαρους, ξωτικά, υπέροχες καθημερινές εορταστικές δράσεις και πολλές εκπλήξεις, να γνωρίσετε το αγαπημένο ξωτικό του Άγιου Βασίλη και να συναντήσετε αγαπημένους ήρωες από την PLAYMOBIL.

Επίσης, τα Σαββατοκύριακα 21 & 22 και 28 & 29 Δεκεμβρίου θα γίνουν παρελάσεις με αγαπημένους ήρωες των Χριστουγέννων, τυμπανιστές, χορευτικά δρώμενα και πολλά ακόμα που θα εκτοξεύσουν τη Χριστουγεννιάτικη διάθεση και θα προσφέρουν ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Allou Fun Park εδώ.

Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη

Σε επτά πλατείες της πόλης, Κεντρική Εθνικής Αντίστασης, Φλέμινγκ, Σικελιανού, Βεάκη, Κανάρια, Αναγνωσταρά & Ανεξαρτησίας, σε τρεις Παιδικές Χαρές, Δαμασκηνού, Παπαφλέσσα & Σκόπα και στο Θέατρο του Δημαρχείου, θα υπάρξουν ευχάριστες και ψυχαγωγικές εκπλήξεις:

Το «Άρμα των Χριστουγέννων» την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους στους δρόμους της πόλης, φουσκωτά παιχνίδια, καρουζέλ, πίστα με συγκρουόμενα, τρενάκια σε ράγες, ξύλινα σπιτάκια με δραστηριότητες, παιδικά παιχνίδια-κερματοδέκτες χαμηλού κόστους, οκτώ προβολές παιδικών ταινιών στο Θέατρο του Δημαρχείου, το μοναδικό «Πηγάδι των Ευχών, το «Άρμα και το Ταχυδρομείο του ΑγιοΒασίλη», το «Κυνήγι του Χριστουγεννιάτικου Θησαυρού», παραστάσεις Καραγκιόζη, παραμύθια, μελομακαρονομαχίες, πειράματα με μαγικά φίλτρα, ξωτικά και σαπουνόφουσκες, face painting και μπαλόνια, η μασκότ «Ρούντολφ», το «Μαγικό Εργαστήρι Χιονιού», μια «Άμαξα με Άλογο» στους δρόμους, μουσικά γκρουπ, δημιουργικά παιδικά εργαστήρια και camp δημιουργικής απασχόλησης και εκπαίδευσης και άλλα πολλά.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Χριστουγεννιάτικα πάρκα εκτός Αττικής

Ο Μύλος των Ξωτικών, Τρίκαλα

mulos twn ksotikwn
  • από 8/12/2021 έως 6/01/2022
  • Τοποθεσία: Οδός Πύλης, Τρίκαλα

Από τα πιο εντυπωσιακά θεματικά πάρκα στην Ελλάδα, είναι ο Μύλος των Ξωιτικών στ στα Τρίκαλα. Διαθέτει παγοδρόμιο, παραμυθόσπιτο, ζαχαροπλαστείο των ξωτικών, εργοστάσιο σοκολάτας και πολλά πολλά ακόμα. Αξίζει να το επισκεφτείτε και για τη μαγευτική τοποθεσία του.



Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Μύλου των Ξωτικών εδώ.

Ονειρούπολη, Δράμα

oneiroupoli dramas

Πηγή φωτογραφίας: Facebook / OneiroupoliDramasOfficial

  • Από 5/12/2021 εως 2/01/2021
  • Τοποθεσία: Πλατεία Ελευθερίας, Δημοτικός Κήπος Δράμας

Η Ονειρούπολη της Δράμας επανέρχεται φέτος με την υπογραφή της Disney, όπως δήλωσε στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δράμας, Λευτέρης Καλινικίδης.

Σε μία έκταση 80 περίπου στρεμμάτων ξεδιπλώνεττι ένα ονειρεμένο σκηνικό όπου τα παιδιά μπορούν να δουν το παλάτι της πριγκίπισσας Έλσας, το δάσος των ευχών, τη Μουλάν, τη Ραπουνζέλ και πολλούς ακόμα γνωστούς χαρακτήρες.

Η κεντρική πλατεία της πόλη μεταμορφώθηκε σε ένα τοπίο μαγευτικό, οι τουνελόδρακοι, τα αόρατα πράσινα καγκουρό, μικρά λυκάκια και ιπτάμενα σουρωτήρια σχεδιάζουν τις πιο απίθανες χριστουγεννιάτικες σκανταλιές και τα σκηνικά στήθηκαν για το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι.

Χριστουγεννιάτικο χωριό του κόσμου, Κατερίνη

Στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης μία ξεχωριστή ετήσια δράση υπενθυμίζει το αληθινό πνεύμα των γιορτών. Το πνεύμα της προσφοράς και της δοτικότητας.

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πόλη της Κατερίνης, το οποίο διοργανώνεται από την εθελοντική ομάδα Δράση Ν. Πιερίας σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου, έχει στηθεί και φέτος στο ίδιο σημείο για να δώσει χαρά και αγάπη στα παιδιά μέσα από παραμυθένιες δράσεις και διαδραστικά παιχνίδια βγαλμένα από τις γιορτινές, χριστουγεννιάτικες ιστορίες.

Αστερόκοσμος, Θεσσαλονίκη

  • Από 12/12/2021 έως 9/01/2022
  • Ωράριο λειτουργίας: Σάββατο 18/12 & Κυριακή 19/12, 11:00 – 23:00, Δευτέρα 20/12 έως Πέμτπη 23/12, 17:00 – 23:00, Παρασκευή 24/12, 11:00 – 21:00, Σάββατο 25/12 έως Πέμπτη 30/12, 11:00 – 23:00, Παρασκευή 31/12, 11:00 – 21:00, Σάββατο 1/1 έως Κυριακή 9/1, 11:00 – 23:00

Το Χριστουγεννιάτικο πάρκο της Θεσσαλονίκης περιλαμβάνει ένα μοναδικό Fun Park, με 15 παιχνίδια και παγοδρόμιο και για ακόμα μια χρονιά δίνει τον παλμό των εορτών στην συμπρωτεύουσα.

Το Χριστουγεννιάτικο, αυτό, υπερθέαμα, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του MagicPark, σας περιμένει, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ο Αστερόκοσμος, φέτος, διοργανώνεται στους εξωτερικούς χώρους της ΔΕΘ.

asterokosmos thessaloniki

Πηγή φωτογραφίας: asterocosmos.gr

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του αστερόκοσμου εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved