Πανεύκολα πειράματα για παιδιά δημοτικού με υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Γιατί η επιστήμη δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη.

Πανεύκολα πειράματα για παιδιά δημοτικού με υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Τα πειράματα είναι μία από τις αγαπημένες δραστηριότητες των παιδιών. Μάλιστα είναι εύκολο να τα φτιάξει κανείς και σίγουρα κάποια από αυτά κάποιοι από εσάς να τα έχετε δοκιμάσει.

Αν τα παιδιά σας λατρεύουν τα πειράματα δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία σε υλικά μιας και τα περισσότερα από αυτά που θα σας προτείνουμε τα έχετε ήδη σε κάποιο από τα ντουλάπια του σπιτιού σας.

Διαλέξτε τα αγαπημένα σας ή αυτά που φαντάζεστε ότι θα αρέσουν στα παιδιά σας και αφήστε την διασκέδαση με τα πειράματα να αρχίσει.

Πείραμα για παιδιά δημοτικού - Φτιάξτε κρυστάλλους με ζαχαρωτάΠείραμα για παιδιά δημοτικού - Διαχωρίστε το γκλίτερ από το νερό με σαπούνιΠείραμα για παιδιά δημοτικού - Φτιάξτε μεγάλες σαπουνόφουσκεςΦτιάξτε ρόδα του λούνα παρκ με ξυλάκιαΜεταφέρετε χρώμα από το ένα ποτήρι στο άλλοΤρυπήστε σακουλάκι χωρίς να φύγει το νερόΦτιάξτε τον δικό σας φούρνοΠώς θα αφαιρέσετε τον μαρκαδόρο από το πιάτο χωρίς να χαλάσετε το σχέδιοΤο πείραμα με το ζεστό και το κρύο νερόΤο πείραμα με το λάδι και το νερόΠείραμα για παιδιά δημοτικού - Το ζαχαρωτό φίδιΠείραμα για παιδιά δημοτικού - Φτιάξτε κιμωλίες από τσόφλια αυγώνΤο πείραμα με τα διάφανα αβγάΠείραμα για παιδιά δημοτικού - Μετατρέψτε το γάλα σε πλαστικόΠείραμα για παιδιά δημοτικού - Βάλτε ένα ολόκληρο αβγό μέσα σε ένα μπουκάλι© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved