10 ιδέες για ανοιξιάτικα μπισκότα - Φτιάξτε τα δικά σας με τα παιδιά

Μπισκότα σε ανοιξιάτικα σχέδια για να εμπνευστείτε.

10 ιδέες για ανοιξιάτικα μπισκότα - Φτιάξτε τα δικά σας με τα παιδιά
Instagram @thecrumbedcookies

Και σε αυτό το lockdown, η μαγειρική έχει την τιμητική της. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να μπείτε στην κουζίνα μαζί με τα παιδιά και να δημιουργήσετε παρέα;

Όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις, η μαγειρική έχει πολλά οφέλη για τα παιδιά μεταξύ των οποίων η εξάσκηση της παρατηρητικότητάς τους, η ανακάλυψη της χαράς της δημιουργίας και η εκμάθηση βασικών τροφίμων και υλικών μαγειρικής.

Μπορεί ο καιρός να μας τα έχει χαλάσει λίγο τις τελευταίες ημέρες, η άνοιξη όμως είναι και επίσημα εδώ. Για αυτό σήμερα σας προτείνουμε να φτιάξετε ανοιξιάτικα μπισκότα μαζί με τα μικρά σας σε διάφορα σχέδια.

Γιατί μπισκότα; Γιατί μπορείτε να τα φτιάξετε πολύ εύκολα με υλικά που ήδη έχετε σπίτι σας, τρώγονται κάθε ώρα της ημέρας και με φαντασία και όρεξη μπορείτε να τα διακοσμήσετε όπως θέλετε με ζαχαρόπαστα, τρούφες σοκολάτας και άλλα βρώσιμα διακοσμητικά.

Οι συνταγές για μπισκότα ποικίλουν ανάλογα με τα υλικά που έχετε στη διάθεσή σας και τα γούστα σας. Όσον αφορά τη διακόσμηση, δείτε τις προτάσεις μας στην παρακάτω gallery και πάρτε ιδέες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved